Η 28χρονη πρωταθλήτρια σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παρά το άσχημο παιχνίδι της τύχης με τους Ολυμπιακούς.

Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα της Ευαγγελίας Πλατανιώτη Πρωτάθλημα υγρού στίβου για την Ελληνίδα κολυμβήτρια, ήταν η επόμενη. Μετά το πρώτο χάλκινο μετάλλιο είχαμε και νέο χάλκινο μετάλλιο, στο ελεύθερο σόλο.  Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μάγεψε το κοινό της Βουδαπέστης με μια ασύλληπτη εμφάνιση που την έστειλε στο βάθρο! Η Πλατανιώτη, συγκέντρωσε 91.7667β. μετά την εξαιρετική της εκτέλεση.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παρά το άσχημο παιχνίδι της τύχης με τους Ολυμπιακούς.

Οι δηλώσεις της:

«Στόχος μου, όταν ξεκίνησε η σεζόν, ήταν να κατακτήσω μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έγινε δύο φορές στην ίδια διοργάνωση και είναι κάτι ανεπανάληπτο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Έδωσα και την ψυχή μου για να τα καταφέρω. Είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη, διότι εκτός από την κατάκτηση του μεταλλίου ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και ικανοποίησα τις προπονήτριές μου», δήλωσε η Πλατανιώτη μετά τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο.

«Όσον αφορά την είσοδο στο ντεκ και τη χορογραφία, αυτός ο διάλογος με την εξέδρα μου έδωσε ακόμα καλύτερη ψυχολογία και είπα ότι μπαίνω αποφασισμένη. Επίσης προσπάθησα να δω από την ταινία του Φρέντι Μέρκιουρι για να μεταφέρω στοιχεία όσο μπορούσα καλύτερα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στο ελεύθερο πρόγραμμα. Ήθελα να βγάλω και στα δύο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Μόλις τελείωσα έστειλα μέσω της τηλεόρασης ένα μεγάλο φιλί στην προπονήτριά μου Αναστασία Γκούτσεβα. Την ευχαριστώ πολύ, αλλά ευχαριστώ και όλους όσοι συνέβαλαν και με στήριξαν. Τη Βαρβάρα Λιθαδιώτη, τη Χριστίνα Θαλασσινίδου, την Ιφινόη Δαβέτα, τον κ. Προβολισιάνο, αλλά και τις συναθλήτριές μου. Και φυσικά τον πρόεδρο και το ΔΣ της Ομοσπονδίας».

«Για το μέλλον θα σκεφτώ. Αισθάνομαι γεμάτη πλέον, αλλά σκέπτομαι τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι, που είναι όμως μακριά. Έχω και το ντουέτο με τη Σοφία Μαλκογεώργου, με την οποία είναι μια καινούργια συνεργασία».

«Το αδύνατο είναι δυνατό».

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Ευαγγελία Πλατανιώτη




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κολύμβηση

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ