Με τη χορογραφία  "Άφρικα" πήρε 88,2000 βαθμούς που την έφτασαν στην 4η θέση.

Η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης έφτασε μια ανάσα από το βάθρο και τελικά πήρε την 4η θέση στον κόσμο στον Τελικό του Κόμπο, το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), στην Ουγγαρία. Η καλύτερη διάκριση ποτέ σε ομαδικό αγώνισμα του αθλήματος σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, και η δεύτερη καλύτερη γενικά, μετά το χάλκινο μετάλλιο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη.

Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Λυδία Παπαναστασίου) με τη χορογραφία  “Άφρικα” πήρε 88,2000 βαθμούς που την έφτασαν στην 4η θέση.

Ουκρανία χρυσό μετάλλιο 95,0333 β

Ιαπωνία ασημένιο 93,5667

Ιταλία χάλκινο 92,0333 β

Η Κρυσταλλένια Γιαλαμά μίλησε για την μεγάλη διάκριση:

“Μια ακόμα ιστορική διάκριση, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα παίρνει τόσο υψηλή θέση σε ομαδικό αγώνισμα σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση. Είμαστε πολύ περήφανες γιατί κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Μας βγήκε τέλεια η χορογραφία. Περιμέναμε αυτές τις συνεχείς συμμετοχές σε τελικούς και τις καλές εμφανίσεις, διότι έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά. Συνεχίζουμε”.

Δείτε το πρόγραμμα που χάρισε στην Ελλάδα την καλύτερη θέση της ιστορίας της στο αγώνισμα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κολύμβηση

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ