Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του oμοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Ζαραβίνα.

Την Τρίτη (18/04, 18.00) στο γήπεδο χάντμπολ του ΣΕΦ θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών για τους τελευταίους δύο αγώνες των προκριματικών του Euro 2024 με αντιπάλους την Κροατία (26/4) στη Χαλκίδα και την Ολλανδία (30/4) στο Άλμερε.

O oμοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε τους παρακάτω αθλητές για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας:

Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, Λ. Παπάζογλου (Δράμα 1986), Τερλέτσκι, Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Αερωπός), Τζηράς, Τσακουρίδης (ΑΣΕ Δούκα), Ελευθεριάδης, Θ. Παπάζογλου και Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ).

Οι αθλητές που θα επιλεγούν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα αρχίσουν το Σάββατο 22 Απριλίου.

Στο δεύτερο στάδιο θα ενσωματωθούν και οι Κρητικός, Παπαντωνόπουλος, Μυλωνάς, Μπουκοβίνας, Μάλλιος και Σάββας, που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα του εξωτερικού.

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, η «γαλανόλευλη» βρίσκεται στην 1η θέση του 5ου προκριματικού ομίλου έχοντας απολογισμό τρείς νίκες και μία ήττα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ