Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο θρύλος του Γκολφ και γνωστός playboy Τάιγκερ Γουντς τις πρωινές ώρες στο Λος  Άντζελες. Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή για τα δύο του πόδια, που έχουν πολλαπλά τραύματα, και μπήκε για χειρουργείο. Ο ζωντανός θρύλος του Γκολφ που κατέκτησε τα πάντα σε αυτό το άθλημα και μάλιστα από πολύ […]

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο θρύλος του Γκολφ και γνωστός playboy Τάιγκερ Γουντς τις πρωινές ώρες στο Λος  Άντζελες. Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή για τα δύο του πόδια, που έχουν πολλαπλά τραύματα, και μπήκε για χειρουργείο.

Ο ζωντανός θρύλος του Γκολφ που κατέκτησε τα πάντα σε αυτό το άθλημα και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία. Στα 21 είχε βγάλει 1 δις δολάρια. Παραμένει ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους αθλητές όλων των εποχών.

Στο Γκολφ κάθε προσπάθεια μετράει γιατί απαιτεί τελειότητα. Τύχη. Και ικανότητα. Ο Τάιγκερ Γουντς διαθέτει όλα αυτά. Και κάτι παραπάνω. Πολλές γυναίκες. 

O Τάιγκερ Γουντς και οι 121 ερωμένες του – Θρύλος του Γκολφ και Playboy!

Όλων των κατηγοριών και των τάξεων. Με μεγάλες αποκλίσεις. Αλλά μπρος στον έρωτα, τίποτα δεν μετράει. Μία λίστα, σχεδόν ατελείωτη, από συντρόφους. Από το πλευρό του έχουν περάσει Ολυμπιονίκες, σερβιτόρες, χορεύτριες ακόμη και μία πορνοστάρ!

Σοβαρό ατύχημα ο θρυλικός Γκόλφερ

Σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Τάιγκερ Γουντς, που ενεπλάκη το πρωί της Τρίτης (23/2) σε τροχαίο ατύχημα όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο ατζέντης του θρύλου του γκολφ ενημέρωσε μέσω δήλαδής του πως “ο Τάιγκερ Γουντς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί πολλαπλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα. Αυτή τη στιγμή χειρουργείται“.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Λος Άντζελες, το αυτοκίνητο του Γουντς ντελαπάρισε, βγήκε εκτός οδοστρώματος και υπέστη σοβαρές ζημιές, με πυροσβέστες να βοηθούν τον Αμερικανό να βγει για να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.

Το τροχαίο καταγράφηκε στις 7:12 π.μ. τοπική ώρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γκολφ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ