Αν δεν έχεις εμβολιαστεί τότε δε θα αγωνιστείς στο Roland Garros. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η Ένωση Επαγγελματιών Αντισφαίρισης (ATP). Μάλιστα, έστειλε email στους παίκτες ότι δεν θα μπορούν να πάνε στη Γαλλία χωρίς εμβολιασμό από την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το «Tennis Majors», η ATP όρισε την 24η Ιανουαρίου ως ημερομηνία έναρξης […]

Αν δεν έχεις εμβολιαστεί τότε δε θα αγωνιστείς στο Roland Garros. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε η Ένωση Επαγγελματιών Αντισφαίρισης (ATP). Μάλιστα, έστειλε email στους παίκτες ότι δεν θα μπορούν να πάνε στη Γαλλία χωρίς εμβολιασμό από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το «Tennis Majors», η ATP όρισε την 24η Ιανουαρίου ως ημερομηνία έναρξης υποχρεωτικού εμβολιασμού. Το φετινό Roland Garros είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 22 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Ανάμεσα στους ανεμβολίαστους είναι και το πρόσωπο των ημερών Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος τενίστας αν δεν εμβολιαστεί δε θα μπορέσει να υπερασπιστεί ούτε τον τίτλο του στο Roland Garros. Να θυμίσουμε ότι ο «Νόλε» απελάθηκε από την Αυστραλία και αποκλείστηκε από το Australian Open. Eίχε κάνει αίτηση για ένα έγγραφο για ιατρική απαλλαγή, το οποίο δεν θα είναι διαθέσιμο στη Γαλλία.

Αυτή την απόφαση πήρε η Γαλλία την Κυριακή, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και πλέον υπάρχει ένα χρονικό πλαίσιο που θα ξεκινήσουν οι περιορισμοί για τα μη εμβολιασμένα άτομα.

«Είναι αβέβαιο εάν οι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν εάν έχουν προσβληθεί προηγουμένως από τον ιό, αν θα μπορούν να αγωνιστούν εάν δεν έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Δεν υπάρχουν ακόμη περαιτέρω διευκρινίσεις από τη γαλλική κυβέρνηση», έγραψε η ATP σε επιστολή της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ