Η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Αλγερία στο τελευταίο παιχνίδι του Β' ομίλου στους Μεσογειακούς αγώνες, όμως κατέλαβε την 3η θέση και την πρόκριση για τους 8.

Η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Αλγερία στο τελευταίο παιχνίδι του Β’ ομίλου στους Μεσογειακούς αγώνες, όμως κατέλαβε την 3η θέση και την πρόκριση για τους 8.

Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας θα είναι η Κροατία, στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

«Ξέραμε ότι είχαμε προκριθεί, είχαμε την ατυχία με τον Κομητούδη και ούτως ή άλλως ήθελα να δω και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα. Από κει και πέρα κάποιοι αθλητές είχαν παίξει 10 σετ τις δύο προηγούμενες ημέρες και δεδομένου ότι δεν υπάρχει αίθουσα με βάρη για να κάνουμε προπόνηση, κάτι που έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε όλες τις αποστολές, δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιον τραυματισμό», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπονιφάντε και τόνισε:

«Ήταν ένα σκληρό ματς, η Αλγερία ήθελε τη νίκη και σίγουρα το σημερινό ήταν ένα μάθημα για εμάς. Ένα μάθημα για το πως πρέπει να λειτουργούμε όταν ένα ματς δεν πηγαίνει όπως θέλουμε ή ο αντίπαλος μας αιφνιδιάζει. Κι είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αντιδρούμε σωστά σε τέτοιες καταστάσεις. Μπορεί να χάσαμε με 3-ο αλλά παλέψαμε και αυτό κρατάω».

Τα σετ: 24-26, 20-25, 19-25

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ