Το κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες πρότεινε σήμερα τον αστέρα της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο ως υποψήφιο, για τις προεδρικές εκλογές του 2022. Οπως δήλωσε στενός συνεργάτης του.  Ο θρυλικός «PacMan», ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία. Επί του παρόντος γερουσιαστής, προτάθηκε από το κόμμα PDP-Laban κατά τη διάρκεια της εθνοσυνέλευσής της παράταξης. Λίγες μέρες […]

 Το κυβερνών πολιτικό κόμμα στις Φιλιππίνες πρότεινε σήμερα τον αστέρα της πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο ως υποψήφιο, για τις προεδρικές εκλογές του 2022. Οπως δήλωσε στενός συνεργάτης του.

 Ο θρυλικός «PacMan», ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία. Επί του παρόντος γερουσιαστής, προτάθηκε από το κόμμα PDP-Laban κατά τη διάρκεια της εθνοσυνέλευσής της παράταξης.

Λίγες μέρες νωρίτερα υπήρξε η ανακοίνωση αντίπαλου κόμματος. Που πρότεινε τον πρόεδρο Ροντρίγκο Ντουρέρτε ως επιλογή του για αντιπρόεδρο και τον επί χρόνια βοηθό του, γερουσιαστή Κρίστοφερ «Μπονγκ» Γκο, ως υποψήφιο πρόεδρο.

Τα κατορθώματα του θρυλικού πυγμάχου

Ο γνωστός ως «PacMan» θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στην ιστορία. Είναι ο μοναδικός που κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες στα 26 χρόνια καριέρας του. Ο Πακιάο, άλλοτε στενός σύμμαχος του Ντουτέρτε, είχε δηλώσει ότι περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια πέσος (200 εκατομμύρια δολάρια) σε βοήθεια για πανδημία που προορίζονταν για φτωχές οικογένειες δεν έχουν καταγραφεί.

Ο αγώνας του κατά της διαφθοράς έρχεται καθώς η Γερουσία ξεκίνησε έρευνα για υποτιθέμενη υπερτιμολόγηση ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού που αγοράστηκαν στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος αντιμετώπισης της πανδημίας. Μάλιστα, ο Πακιάο αντέδρασε προειδοποιώντας με φυλακή τους διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους. «Ο χρόνος σας τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ