Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1 της Σουηδίας και διατήρησε ελπίδες ενόψει συνέχειας προκριματικών. H Σουηδία ξεκίνησε με πολύ μεγάλη πίεση και κατοχή μπάλας στο παιχνίδι! Εχασε και τεράστια ευκαιρία στο 3ο λεπτό με το δοκάρι του Σβάνμπεργκ. Η Ελλάδα  είχε ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο 7-12 όπου  ανέβηκε και πίεσε κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ. Ενώ από το […]

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1 της Σουηδίας και διατήρησε ελπίδες ενόψει συνέχειας προκριματικών.

H Σουηδία ξεκίνησε με πολύ μεγάλη πίεση και κατοχή μπάλας στο παιχνίδι!

Εχασε και τεράστια ευκαιρία στο 3ο λεπτό με το δοκάρι του Σβάνμπεργκ.

Η Ελλάδα  είχε ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο 7-12 όπου  ανέβηκε και πίεσε κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ. Ενώ από το τέταρτο και μετά ισορρόπησε πλήρως το ματς και μάλιστα πήρε και την κατοχή που έφτασε το 60% στο επόμενο διάστημα.

Ηομάδα του Φαν’τ Σχιπ ήταν καλή τακτικά, αλλά της ελειπε το κάτι παραπάνω. Μοναδική επί της ουσίας ευκαιρία -και μάλιστα τεράστια- αυτή του Παυλίδη στο 28’που κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής.

Δεύτερο ημίχρονο με ουσία

 Μετά από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που οι Σουηδοί πίεσαν. Kαι πάλι και έδειξαν να παίρνουν και πάλι το μομέντουμ του αγώνα, η Ελλάδα βρήκε την λύση.

Στο 62ο λεπτό ο Δουβίκας έδωσε την ασίστ και ο Τάσος Μπακασετας πέτυχε το γκολ που έβαλε μπροστά την ομάδα.

Ένα ακόμη δίλεπτο μετά ο Μπουχαλάκης χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Η Ελλάδα βρήκε την αντεπίθεση με την οποία καθάρισε και το ματς. Ο Τζόλης έφυγε μόνος από αριστερά, έδωσε σωστά την ασίστ στον Παυλίδη και αυτός μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Μόλις δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κουέισον.

Eνώ η Ελλάδα πια προσπαθούσε να περιορίσει αυτή την… αναρχία στο ματς, ώστε να ελέγξει αυτή την επιθετικότητα του αντιπάλου. Όπως και συνέβη στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν κατάφερε εύκολα ή δύσκολα να βγάλει τις άμυνες που έπρεπε, να κρατήσει μπάλα και τελικά τη σπουδαία νίκη, την πρώτη της σε αυτή την προκριματική διαδικασία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ