Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο. Ο Μέσι στην Παρί. Ο Μέσι μακριά απο την Μπαρτσελόνα. Όλα ήταν μελετημένα. Σύμφωνα με την γαλλική «Parisien», ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βρίσκεται καθοδόν για το Κατάρ και τη Ντόχα. Όπου και αναμένεται να προσγειωθεί τις επόμενες ώρες. Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, η διοργανώτρια χώρα επιθυμεί ειδική θέση για […]

Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο. Ο Μέσι στην Παρί. Ο Μέσι μακριά απο την Μπαρτσελόνα. Όλα ήταν μελετημένα.

Σύμφωνα με την γαλλική «Parisien», ο Αργεντίνος σούπερ σταρ βρίσκεται καθοδόν για το Κατάρ και τη Ντόχα. Όπου και αναμένεται να προσγειωθεί τις επόμενες ώρες. Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο, η διοργανώτρια χώρα επιθυμεί ειδική θέση για τον 34χρονο αστέρα.

Λίγες εβδομάδες μετά την έβδομη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, ο Λιονέλ Μέσι έχει τραβήξει πάλι όλα τα φώτα πάνω του. Όντας ήδη ένα τεράστιο αστέρι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο Αργεντίνος είανι ο διανικός για να γίνει πρέσβης του ερχόμενιου Mundial στο Κατάρ.

Με το ίδιο το Κράτος του Κατάρ να έχει σοβαρή εμπλοκή στη μεταγραφή του στην Παρί, ο Μέσι έχει άμεση συνεργασία με τους Άραβες των παριζιάνων. Μετά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την υπογραφή πολυετούς συνεργασίας, ακόμα ένα τεράστιο όνομα πλησιάζει το ερχόμενο Mundial.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ