Και πάλι από την αρχή... Το Εκουαδόρ απειλείται ξανά από καταγγελία της Χιλής για πλαστό πιστοποιητικό ποδοσφαιριστή και η συμμετοχή στο Μουντιάλ είναι στο "αέρα".

Και πάλι από την αρχή… Το Εκουαδόρ απειλείται ξανά από καταγγελία της Χιλής για πλαστό πιστοποιητικό ποδοσφαιριστή και η συμμετοχή στο Μουντιάλ είναι στο “αέρα”.

Δύο μήνες έμειναν μόλις για την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ και ακόμα χώρες… τρέχουν στα δικαστήρια. Ο Ισημερινός έδειχνε πως πέρασε με επιτυχία τον “σκόπελο” της τιμωρίας από το Μουντιάλ για παρανομία σχετικά με το πιστοποιητικό του Μπάιρον Καστίγιο αλλά η ιστορία φαίνεται πως έχει και άλλα επεισόδια.

Η χώρα της λατινικής Αμερικής πήρε αγωνιστικά την πρόκριση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου όμως λίγο αργότερα ήρθε η καταγγελία από την Χιλή που επωφελούνταν σε περίπτωση αποκλεισμού του Εκουαδόρ.

Η δικαίωση σε πρώτο βαθμό ήρθε για τον Ισημερινό όμως η Χιλή… τραβάει την υπόθεση κι’άλλο. Μάλιστα όπως διαρρέεται από την DailyMail υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία που δικάζουν το Εκουαδόρ και αποδεικνύουν πως ο Καστίγιο παίζει με ψεύτικα στοιχεία.

Όλα θα κριθούν στην εκδίκαση της προσφυγής που θα γίνει σύντομα για να μάθουμε με κάθε επισημότητα την 32η ομάδα του Μουντιάλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ