Όλοι θυμόμαστε το θαύμα των Ιταλών στο Μουντιάλ της Γερμανίας.

Όλοι θυμόμαστε το θαύμα των Ιταλών στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Όπου κατέκτησαν το παγκόσμιο κύπελλο απέναντι στην Γαλλία στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Μαρσέλο Λίπι μάλιστα διηγήθηκε και μια απίστευτη ιστορία από το τουρνουά. Όταν οι παίκτες του κατέβασαν τα παντελόνια τους και έδειξαν τους πισινούς τους προς …τους κατασκόπους.

«Το πρωί του ημιτελικού με τη Γερμανία, ζεσταινόμασταν κοντά στο Ντόρτμουντ όταν είδα αυτές τις λάμψεις φωτός να έρχονται από τα δέντρα εκεί κοντά. Υποψιαζόμουν ότι κάποιοι φωτογράφοι κρύβονταν και προσπαθούσαν να πάρουν κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες για τις τακτικές μας. Έτσι ζήτησα από τους παίκτες μου να παραταχθούν όλοι με την πλάτη τους στα δέντρα και με δική μου εντολή, να σκύψουν και να τραβήξουν το σορτσάκι τους προς τα κάτω» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Το έκαναν και όλοι γελάσαμε. Το γεγονός ότι δεν δημοσιεύτηκε καμία φωτογραφία υποδηλώνει ότι δεν υπήρχε φωτογράφος, αλλά τουλάχιστον διασκεδάσαμε, ένα απαραίτητο στοιχείο για μια ομάδα που κερδίζει. Η τεχνική ποιότητα από μόνη της δεν αρκεί αν δεν έχετε αρμονία μέσα στην ομάδα. Ο καλύτερος προπονητής δεν είναι ο πιο ικανός, αλλά αυτός που μπορεί να δημιουργήσει το καλύτερο ομαδικό πνεύμα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ