Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ όπου υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί από την αρχή. Ισπανία και Γερμανία έμοιαζε ανέφικτο να αποκλειστούν και όμως για τα "πάντσερ" η έκβαση ήταν καταστροφική.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ όπου υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί από την αρχή. Ισπανία και Γερμανία έμοιαζε ανέφικτο να αποκλειστούν και όμως για τα “πάντσερ” η έκβαση ήταν καταστροφική.

Η χθεσινή βραδιά στα γήπεδα του Κατάρ ήταν μαγευτική! Γκολ, ανατροπές και προκρίσεις που άλλαζαν συνεχώς χέρια. Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν οι δύο “μικροί” του ομίλου Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα έβαλαν τα… γυαλιά στους μεγάλους!

Η Ιαπωνία είχε πετύχει την ανατροπή κόντρα στην Ισπανία και ήταν πρώτη στον όμιλο, όπου και παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης! Για την “Ρόχα” ωστόσο που πέτυχε 7 γκολ στην πρεμιέρα η υπόθεση πρόκριση πέρασε από χίλια κύματα και παραλίγο να αποκλειστεί.

Τη στιγμή της ανατροπής της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Γερμανία, οι δύο ποδοσφαιρικές δυνάμεις έμεναν εκτός συνέχειας, όμως η… τάξη αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.

Για αυτή τη συνθήκη οι Ισπανοί δεν ήταν ενημερωμένοι όπως μαρτυρά και ο Λουίς Ενρίκε!

«Ήμασταν αποκλεισμένοι για τρία λεπτά; Δεν είχα ιδέα, πραγματικά. Αν το είχα συνειδητοποιήσει, θα πάθαινα καρδιακή προσβολή. Ήταν ένα πεντάλεπτο στο οποίο χάσαμε τελείως τον έλεγχο απέναντι στην Ισπανία. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει στην ομάδα μου μόνο μια φορά κάθε… τέσσερα χρόνια. Αλλιώς δεν θα το άντεχα. Περάσαμε, αφήνουμε την πίκρα πίσω μας, αλλά η ήττα αυτή είναι για μας ένα καμπανάκι για τη συνέχεια. Θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερη συγκέντρωση όταν δεχόμαστε πίεση»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γερμανίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ιαπωνίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ισπανίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Κόστα Ρίκα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ