O N’ Γκολό Καντέ δεν θα προλάβει, τελικά, το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

O N’ Γκολό Καντέ δεν θα προλάβει, τελικά, το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

Μια σημαντική απώλεια έχει να αντιμετωπίσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Ντινιέ Ντεσάν, εν όψει του μεγάλου «ραντεβού» στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής.

Ο 31χρονος μέσος της Τσέλσι υπέστη υποτροπή στο μυϊκό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο, το οποίο αποκόμισε από την αναμέτρηση των «μπλε» με την Τότεναμ για την Premier League.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής, Ντιντιέ Ντεσάν, εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του Ενγκολό Καντέ από την τελική φάση του Μουντιάλ που αρχίζει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου).

«Μια δύναμη λιγότερη για εμάς» είπε ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

«Είμαι λυπημένος γι’ αυτόν. Αισθάνεται απογοητευμένος. Είχε αρκετά προβλήματα τις τελευταίες δύο σεζόν. Υπέστη υποτροπή από μυϊκό τραυματισμό και η ημερομηνία επιστροφής του είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε ο Ντεσάν

«Χάνουμε την ενέργειά του και την εμπειρία του. Και εκτός αυτού, σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι ένας καλός άνθρωπος που ενώνει, που πάντα χαμογελά και που ήταν πολύ σημαντικός για όλους τους συλλόγους του και για εμάς. Θα μας λείψει» πρόσθεσε ο τεχνικός των «τρικολόρ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γαλλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ