Στο «Arcadia Spectacular Festival» θα σερβίρεται κυρίως μπίρα.

Η κατανάλωση αλκοόλ εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων απαγορεύεται στο φετινό Μουντιάλ. Έξω από τα γήπεδα, όμως, οι φίλαθλοι θα μπορούν να πιουν όσο θέλουν.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, που θα λάβει χώρα στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, θα είναι ξεχωριστό από πολλές απόψεις.

Είναι, άλλωστε, και ο τόπος διεξαγωγής του που έχει τις ιδιαιτερότητές του. Στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής οι νόμοι σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ αυστηροί.

Εξίσου αυστηρός είναι και ο κώδικας δεοντολογίας από τη FIFA, η οποία απαγόρευσε την κατανάλωση μπίρας στους φιλάθλους που θα βρίσκονται στις κερκίδες.

Φρόντισε, όμως, να φέρει στο Μουντιάλ την πιο διάσημη αράχνη-μπάρμαν. Μια γιγαντιαία κατασκευή, βάρους 50 τόνων, η οποία θα σερβίρει κυρίως μπίρα στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Arcadia Spectacular Festival».

Η αράχνη θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 5 το επόμενο πρωί, για συνολικά δηλαδή δεκαεννέα ώρες.

Στον χώρο του φεστιβάλ θα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 15.000 φίλαθλοι ταυτόχρονα, σε έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων.

Θα βρίσκεται στον σταθμό του μετρό Ras Bu Fontas, περίπου δύο μίλια έξω από την Ντόχα, και θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές: «Το FIFA Fan Festival αναμένεται να χρεώνει τους θαυμαστές περίπου 5 λίρες για 500 ml Budweiser, τον επίσημο χορηγό μπίρας.

Αυτή είναι περίπου η μισή τιμή της μπίρας στα λίγα ξενοδοχεία που τη σερβίρουν. Πρόκειται για τη μοναδική άλλη πηγή αλκοόλ για τους θαυμαστές, οι οποίοι έχουν προειδοποιηθεί από τις αρχές να μη φέρουν καμία μπίρα στη χώρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ