Τα «καγκουρό» διεκδικούν την πρόκριση μέσω των προκριματικών της ζώνης Ασίας-Ωκεανίας.

Η Αυστραλία βρίσκεται έναν αγώνα μακριά από την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πέμπτη διαδοχική χρονιά.

Τα «καγκουρό» κέρδισαν με 2-1 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω των προκριματικών της ζώνης Ασίας-Ωκεανίας και τσέκαραν το «εισιτήριο» για τον «τελικό» με το Περού, που οδηγεί στο Κατάρ.

Μετά το 2006 στη Γερμανία, το 2010 στη Νότια Αφρική, το 2014 στη Βραζιλία και το 2018 στη Ρωσία θα επιχειρήσουν να δώσουν το παρών και στο μεγάλο ραντεβού του διεθνούς ποδοσφαίρου που φέτος γίνεται στο εμιράτο της Μέσης Ανατολής.

Τα ΗΑΕ, από την πλευρά τους, έχουν παίξει μόλις μία φορά σε Μουντιάλ. Το 1990.

Ο Τζάκσον Ίρβιν στο 53’ έφερε σε θέση οδηγού τους Αυστραλούς. Ο Κάιο Κανέντο ισοφάρισε άμεσα, στο 57’, διατηρώντας ζωντανό το όνειρο για τους Ασιάτες.

Ωστόσο, ο Αϊντίν Χρούστιτς στο 84’ «καθάρισε» την επικράτηση. Τώρα, θα ακολουθήσει το ματς με το Περού που θα κρίνει την πρόκριση. Ο νικητής θα τοποθετηθεί στον τέταρτο όμιλο μαζί με τη Γαλλία, τη Δανία και την Τυνησία.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Εϊσά, Μουμπάρακ, Ομάρ Αλ Ατάς, Αμπάς, Αλντχανχάνι, Σαλμέν, Σαλμίν, Ραμαντάν, Αμπντουλάχ, Κανέντο, Μακμπούτ.
Αυστραλία: Ράιαν, Ρόουλς, Ράιτ, Μπέχικ, Άτκινσον, Μόου, Ίρβιν, Μπόουλ, Γκούντγουιν, Χρούστιτς, Λέκι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ