Σκληρές διαπραγματεύσεις με Ναντ για Αουγκούστο

Σκληρές διαπραγματεύσεις με Ναντ για Αουγκούστο  – Νέα μεταγραφικά σενάρια προκαλούν ανησυχία στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ντόουγκλας Αουγκούστο φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο γαλλικής ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, η Ναντ βρίσκεται στο «ψάξιμο» για την ενίσχυση της ομάδας και εμφανίζεται πολύ «ζεστή» για την απόκτηση του 26χρονου χαφ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο δημοσίευμα: «Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα -πάντα- με τους Γάλλους, ο ΠΑΟΚ αξιώνει 7 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, έχοντας προηγουμένως ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026: «Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται ενώ ο ΠΑΟΚ ζητά 7 εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη του».

Στο τέλος του δημοσιεύματος, υπογραμμίζεται πως υπάρχει εναλλακτική λύση σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσσαλονικείς για τον Αουγκούστο δεν προχωρήσουν…

Η αλήθεια είναι πως η Ναντ έχει στοχεύσει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ και πιέζει ασφυκτικά τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, ποντάροντας και στον ποδοσφαιριστή καθώς όπως υπογραμμίζουν: «υπάρχει ήδη συμφωνία μαζί του για 4ετές συμβόλαιο», γεγονός που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την πίεση για τους Θεσσαλονικείς!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ