Η Εθνική Βραζιλίας είναι πανέτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η αποστολή ανακοινώθηκε και οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν...

Η Εθνική Βραζιλίας είναι πανέτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η αποστολή ανακοινώθηκε και οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν…

Δίχως υπερβολή η “Σελεσάο” έχει από τα πληρέστερα ρόστερ όλων των εποχών σε Μουντιάλ. Πολλοί ικανοί παίκτες σε κάθε θέση και φυσικά δεν χωρούν όλοι.

Ένας θρύλος της χώρας, ο Ρονάλντο Ναζάριο θέλησε να σχολιάσει τις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού, έχοντας μια ένσταση για τη θέση της επίθεσης! Το “φαινόμενο” θα προτιμούσε τον Έντρικ Φελίπε, τον 16χρονο παιδί θαύμα της Βραζιλίας παρά το νεαρό της ηλικίας του.

«Οι οπαδοί παραπονιούνται για την απουσίαλ του «Γκαμπιγκόλ» (της Φλαμένγκο), αλλά αν εγώ έπρεπε να πάρω έναν (επιθετικό), ο οποίος θα ήταν μέλος της ομάδας, αλλά θα αναμενόταν να πάρει λίγο χρόνο, αυτός θα ήταν ο Έντρικ. Νομίζω πως είναι ένα αγόρι με πολλά υποσχόμενο μέλλον και ήδη παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα είναι μία εκπληκτική εμπειρία για κείνον και για το μέλλον της εθνικής ομάδας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Βραζιλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ