Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μόνο την παρουσία του προκαλεί. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να ασχολούνται μαζί του καθημερινά! Είτε με τα γκολ του, είτε με τα ρεκόρ του αλλά και με τις αντιδράσεις του. Η αλήθεια είναι πως εκνευρίζεται εύκολα ο Πορτογάλος σταρ, ειδικά αν ένα ματς δεν του βγαίνει. Τότε είναι […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και μόνο την παρουσία του προκαλεί. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να ασχολούνται μαζί του καθημερινά! Είτε με τα γκολ του, είτε με τα ρεκόρ του αλλά και με τις αντιδράσεις του.

Η αλήθεια είναι πως εκνευρίζεται εύκολα ο Πορτογάλος σταρ, ειδικά αν ένα ματς δεν του βγαίνει. Τότε είναι που δεν ελέγχει και τις αντιδράσεις του. Σε πολλά παιχνίδια έχει κάνει κάποια άσχημα φάουλ, είτε με τους Κόκκινους Διαβόλους, είτε με την Εθνική Πορτογαλίας. Ωστόσο, οι διαιτητές είναι μάλλον επιεικείς απέναντι του. Είναι σύνηθες, εξάλλου, οι σταρ να τυγχάνουν της εύνοιας των διαιτητών.

Πρώτη περίπτωση:

Πρώτη περίπτωση που ο Κριστιάνο Ρονάλντο γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ. Ο Φρέιζερ πρόλαβε τον Πορτογάλου και έδιωξε. Ωστόσο, αυτό δεν τον πτόησε και έριξε το αντίπαλο του στο χορτάρι. Για τη συγκεκριμένη πράξη, είδε μόνο την κίτρινη κάρτα. Οι άνθρωποι στο διαδίκτυου απορούσαν τι άλλο έπρεπε να κάνει για να αντικρίσει την κόκκινη!

Δεύτερη:

Επόμενη φάση, είναι από το μεγάλο ντέρμπι των «Κόκκινων Διαβόλων» με τη Λίβερπουλ. Τα πράγματα ξεκίνησαν από νωρίς να μην πηγαίνουν καλά για τους γηπεδούχους. Έχαναν ήδη 3 -0 στο ημίχρονο . Κάτι που προκάλεσε τα νεύρα του Πορτογάλου. Στις καθυστερήσεις αρχικά έκανε φάουλ στον Κέρτις Τζόουνς. Ενώ, ήταν πεσμένος στο χορτάρι, τον κλώτσησε θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες. Και εκεί η διαιτητής είχε άλλη απόψη από την κοινή γνώμη και του έδειξε κίτρινη κάρτα.

Τρίτη:

Πάμε τώρα και στην περίπτωση με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Στο αγώνα με τη Ιρλανδία ο Ρονάλντο ετοιμάζεται να εκτελέσει πέναλτι. Εκείνη την ώρα ο ο Ντάρα Ο’Σέι ακούμπησε τη μπάλα και εκείνη κύλησε. Ασφαλώς και δεν επιτρέπεται αυτό. Ο Πορτογάλος δεν κρατήθηκε και έσπρωξε τον αντίπαλο του. Πάλι, όμως τη γλίτωσε για τη συγκεκριμένη πράξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ