Κάπου στην Νορβηγία το περιστατικό αυτό, και μας έβαλε τα γυαλιά αγαπητοί φίλοι. Τι προπόνηση είναι αυτή που βλέπουμε από τις ομάδες τις Σούπερ Λιγκ; Τίποτα. Δεν πιάνει μία μπροστά στις προχωρημένες καταστάσεις των Νορβηγών παιχτών, που έχουν τα δικά τους κόλπα. Να πως έχει η ιστορία μας. Αρχικά δεν μιλάμε για τίποτα ερασιτέχνες που […]

Κάπου στην Νορβηγία το περιστατικό αυτό, και μας έβαλε τα γυαλιά αγαπητοί φίλοι. Τι προπόνηση είναι αυτή που βλέπουμε από τις ομάδες τις Σούπερ Λιγκ; Τίποτα. Δεν πιάνει μία μπροστά στις προχωρημένες καταστάσεις των Νορβηγών παιχτών, που έχουν τα δικά τους κόλπα.

Να πως έχει η ιστορία μας.

Αρχικά δεν μιλάμε για τίποτα ερασιτέχνες που έκαναν την πλάκα τους, αλλά για επαγγελματική και πολύ γνωστή ομάδα.

Πρόκειται για την γνωστή ομάδα της Νορβηγίας Μπραν (Sportsklubben Brann) που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία ( Ελίτεσεριεν) και είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες της χώρας.

Το σκάνδαλο το έβγαλε στην φόρα η εφημερίδα Bergens Tidende. Αναφέρει στο άρθρο της, ότι δώδεκα ποδοσφαιριστές της Μπραν έχοντας μαζί τους και 4 εικοσάχρονες γυναίκες (καλεσμένες) πήγαν όλοι μαζί στο γήπεδο της ομάδας. (Brann Stadion)

Έφτασαν λοιπόν εκεί περίπου στις 00:30 και έμειναν εντός αγωνιστικού χώρου μέχρι τις 5 το απόγευμα. Μιλάμε για προπόνηση μεγάλης διάρκειας. Όχι της πλάκας για 1 -2 ωρίτσες. Αλλά για κακή τους τύχη οι κάμερες στο γήπεδο κατέγραφαν τα πάντα.  Αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν φτιάξει με τι κινητά τους τα δικά τους βιντεάκια.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας που ρωτήθηκε για το σκάνδαλο, το επιβεβαίωσε και είπε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν τα κινητά τους.

Είπε επίσης ότι το περιστατικό είναι κατακριτέο και θα τιμωρηθούν από την διοίκηση. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το ύψος της ποινής, αλλά μάλλον στα χαμηλά θα πέσει η καμπάνα.

Πως να κατέβει η ομάδα χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές;

Στο κάτω κάτω ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας έκαναν τα παιδιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ