Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε πρόσφατα ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Μετά την απολογία του την περασμένη Πέμπτη. Η ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για τον Πορτογάλο σημαίνει πρακτικά την πλήρη αθώωση του. Αυτό σηματοδοτεί παράλληλα την επιστροφή του Σεμέδο στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης δεν είχε σταματήσει να κάνει προπονήσεις, καθώς βρίσκονταν μια ανάσα από […]

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε πρόσφατα ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Μετά την απολογία του την περασμένη Πέμπτη.

Η ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για τον Πορτογάλο σημαίνει πρακτικά την πλήρη αθώωση του.

Αυτό σηματοδοτεί παράλληλα την επιστροφή του Σεμέδο στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης δεν είχε σταματήσει να κάνει προπονήσεις, καθώς βρίσκονταν μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Πόρτο.

Παρότι πλέον δεν έχει νομικές περιπέτειες, δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες, τον Πέδρο Μάρτινς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για αυτό δεν δηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην ευρωπαϊκή λίστα.  Μία απόφαση που πήρε πάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δυσαρεστημένος από την απόδοση και την συμπεριφορά του παίκτη. Ο οποίος έχει πιαστεί πολλές φορές να ξενυχτάει και να είναι θαμώνας νυχτερινών μαγαζιών.

Η επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη και ο αποκλεισμός του από την Ευρώπη δεν φαίνεται να τον επηρέασε πάντως. Συνέχισε να αργεί στις προπονήσεις, παρότι έπρεπε να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Και έχει φτάσει στα άκρα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

ΣΕΜΕΔΟ

Η απόφαση είναι οριστική και το μέλλον του Πορτογάλου είναι πολύ γκρίζο. Μόνο μια μεταγραφή θα σώσει την κατάσταση, και περιμένουν από Τουρκία και Ρωσία να βρεθεί μια λύση.

Η αλήθεια είναι ότι στην ΠΑΕ δεν στέκονται μόνο στην ουσιαστική απαλλαγή του από την πρόσφατη περιπέτεια του, αλλά από το γεγονός ότι είναι επιρρεπής σε ξενύχτια, και σε τρόπο ζωής που δεν αρμόζει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κρίμα γιατί ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο που θα μπορούσε να δώσει πολλά στην ομάδα του Πέδρο πήρε την κάτω βόλτα ΞΑΝΑ, στην καριέρα του.

Μαρινάκης και Μαρτίνς αισθάνονται πικραμένοι και προδομένοι από την συμπεριφορά του, και το γυαλί έσπασε οριστικά.

Ακόμα και ομάδα να μην βρεθεί τώρα, τον Ιανουάριο θα φύγει 100%.

Τα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η στάση του Ολυμπιακού απέναντι του.

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια…όπως λέει και το τραγούδι.

Πέταξε την δεύτερη ευκαιρία του

Το παρελθόν που τον στοιχειώνει – Οι συλλήψεις, ο εφιάλτης της φυλακής κι η υπόσχεση

Ο Σεμέδο έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία. (Από το NewsBomb) Πριν από σχεδόν τρία χρόνια (βλ. 29/10/2017) είχε συλλήφθη ξανά μετά από καταγγελία γυναίκας, η οποία είχε υποστηρίξει ότι είχε δεχθεί επίθεση με μπουκάλι! Σύμφωνα με όσα είχε αναφέρει, μετά από προτάσεις σεξουαλική φύσεως που απέρριψε ο ποδοσφαιριστής της επιτέθηκε με ένα σπασμένο μπουκάλι.

Στις 19/11/2017, η Αστυνομία τον είχε ανακρίνει ως ύποπτο για επίθεση σε υπάλληλο nightclub, υπό την απειλή όπλου! Όπως προέκυψε από την έρευνα εκνευρίστηκε επειδή του είπαν ότι το μαγαζί έχει κλείσει ενώ ο ίδιος ήθελε να μείνει κι άλλο. Οι Αρχές έψαξαν το σπίτι του, αλλά δεν βρήκαν το όπλο κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Οι συλλήψεις… τρίτωσαν στις 20 Φεβρουαρίου 2018, όταν βρέθηκε στο κρατητήριο μαζί με τον ξάδερφο του κι έναν φίλο του. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν επίθεση, απειλή, παράνομη κράτηση, παράνομη κατοχή όπλου, ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας! Συγκεκριμένα, οι τρεις άντρες είχαν επιτεθεί σε έναν άντρα, τον απήγαγαν και τον μετέφεραν στο υπόγειο του σπιτιού του Σεμέδο. Εκεί, τον έδεσαν σε μια καρέκλα και τον χτύπησαν με ρόπαλο του μπέιζμπολ, ενώ τον απείλησαν ότι θα του κόψουν τα δάχτυλα! Στη συνέχεια αφού απέσπασαν τα κλειδιά του διαμερίσματος του, πήγαν και πήραν μεταξύ άλλων 24.000 ευρώ, ρολόγια και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος.

Ο Σεμέδο πέρασε 142 ημέρες στη φυλακή, για να αποφυλακιστεί στις 13 Ιουλίου 2018. Πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ, ενώ μέσα στους όρους ήταν η απαγόρευση φυγής του από τη χώρα και να πλησιάσει το θύμα πιο κοντά από τα 300 μέτρα. Επίσης, ήταν υποχρεωμένος να παρουσιάζεται μια φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Σεμέδο δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία ως το 2028!

Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα Ρούμπεν!

Μετά από αυτή την περιπέτεια έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι πέρασα, με έκανε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο παίκτη. Αυτό ποτέ δεν με άλλαξε ως πατέρα. Τα παιδιά και η γυναίκα μου είναι τα στηρίγματά μου. Κάθε μέρα κοιτούσα τη φωτογραφία των παιδιών μου και υποσχέθηκα ότι δεν θα είμαι ποτέ ξανά απών». Για ακόμα μια φορά, όμως, δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από τους μπελάδες.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ