Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV – Άγριες Μέλισσες; Το τηλεοπτικό “Διαφάνι” πήρε ξανά ζωή και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψαν για τα γυρίσματα του τρίτου κατά σειρά κύκλου που μόλις ξεκίνησαν. Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον […]

Άγριες Μέλισσες SpoilerΤι θα δούμε στον τρίτο κύκλο στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV  Άγριες Μέλισσες;

Το τηλεοπτικό “Διαφάνι” πήρε ξανά ζωή και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψαν για τα γυρίσματα του τρίτου κατά σειρά κύκλου που μόλις ξεκίνησαν.

Την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του παπά Γρηγόρη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει μαζί με άλλους ηθοποιούς του καστ.

“Άγριες Μέλισσες… Γ κύκλος… Καλή αρχή… Καλή δύναμη… Πάμε γερά…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Χρήστος Πλαΐνης, η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler:  Η νέα κουζίνα!

Μια νέα φωτογραφία από τα σκηνικά έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αυτή αφορά μια κουζίνα!

Δεν υπάρχει καμία λεζάντα σχετικά με το πού βρίσκεται αυτή η κουζίνα,. Δεν γνωρίζουμε δηλαδή αν το σπίτι αυτό είναι το νέο σπίτι του Δούκα στη Λάρισα ή ενδεχομένως το νέο σπίτι της Λενιώς και του Λάμπρου.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η εικόνα συμβαδίζει απόλυτα με τη χρονολογία που θα μας μεταφέρει το σενάριο στον τρίτο κύκλο.

kouzina-sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ