Τελικά η Κύπρος που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το τρίποντο πήρε την νίκη και η Ελλάδα έμεινε με τις εντυπώσεις, και τις αρκετές καλές ευκαιρίες.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε την Κύπρο απόψε (24/9) για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League. Γκουστάβο Πογιέτ εναντίο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Κύπρου: Παναή, Ανδρέου, Ρομπέργκ, Κατελάρης, Ιωάννου, Κυριακού, Κάστανος, Αρτυματάς, Λοίζου, Σωτηρίου, Τζιονίς.

Η ενδεκάδα της Ελλάδας από τους: Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο, Τσιμίκα, Σιώπη, Κουρμπέλη, Μασούρα, Μπακασέτα, Πέλκα και Δουβίκα.

Καλύτερα ξεκίνησε η Ελλάδα στον αγώνα και πολύ γρήγορα βρήκε μια κλασική ευκαιρία για γκολ.

Ο Μασούρας πρόλαβε μια χαμένη μπαλιά και με κεφαλια έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή και εκεί ο Δουβίκας λειτούργησε σαν αμυντικός και την έστειλε μακριά από την εστία. και  απάντησε με τον Λοίζο η Κύπρος.

Τελικά η γηπεδούχος άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Τζιονή σε μια αντεπίθεση και λίγα λεπτά αργότερα είχαμε χαμένη κλασική ευκαιρία με τον Πέλκα για το 1-1.

Ημίχρονο με τους γηπεδούχους  μπροστά στο σκορ με 1-0 και με την εικόνα να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Ελλάδα μπήκε καλύτερα αλλά οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασαν την απόδοση τους.

Στο δεύτερο μέρος περίπου η ίδια εικόνα. Η Ελλάδα να κρατάει μπάλα και η Κύπρος να είναι επικίνδυνη στην κόντρα. Μέχρι το 60′ ο Πογέτ είχε κάνει ήδη τρεις αλλαγές για να αλλάξει η εικόνα της εθνικής.

Αποχώρησε τραυματίας ο Μπακασέτας




Μετά το 55′ η Ελλάδα έγινε αρκετά πιεστική με άτυχη στιγμή το δοκάρι του Φούντα στο 63′. Οι Κύπριοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και απλά έδιωχναν μακριά.

Πολύ καλός ο τερματοφύλακας της Κύπρου Παναή που σε αρκετές περιπτώσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Στο 87′ η Ελλάδα βρήκε το γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ κάτι που δεν πήραν καλά οι διεθνείς μας. Ο Μπουχαλάκης ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έκανε το σουτ ο Φούντας.

Τελικά η Κύπρος που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το τρίποντο πήρε την νίκη και η Ελλάδα έμεινε με τις εντυπώσεις, και τις αρκετές καλές ευκαιρίες.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Αστόχησε εξ επαφής ο Δουβίκας!




Ο Βλαχοδήμος νίκησε τον Σωτηρίου




1-0, τιμωρεί την άμυνα ο Τζιονής




Η μεγάλη ευκαιρία του Λοΐζου




Σπατάλησε μοναδική ευκαιρία ο Πέλκας!




Η σωτήρια παρέμβαση του Τσιμίκα




Κοντά στο γκολ ξανά η Εθνική




Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Φούντα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ