Δεν είναι μόνο η τελευταία θέση στον όμιλο που οδηγεί στον υποβιβασμό. Αρνητικό πρόσημο έχει δημιουργηθεί και στην στατιστική εικόνα που είναι όμοια μόνο με του Άγιου Μαρίνου!

Μία αποτυχία έχει πάντα το δικό της αντίκτυπο όσο σημαντική ή ασήμαντη είναι… Και η Αγγλία στο Nations League κατάφερε να σημειώσει μια αρνητική πρωτιά.

Το Nations League γεννά ευκαιρίες αλλά αν πας χαλαρός μπορεί να βγεις ζημιωμένος. Η Αγγλία ζει έντονα αυτή την κατάσταση καθώς με τις επιδόσεις της έπιασε… πάτο.

Δεν είναι μόνο η τελευταία θέση στον όμιλο που οδηγεί στον υποβιβασμό. Αρνητικό πρόσημο έχει δημιουργηθεί και στην στατιστική εικόνα που είναι όμοια μόνο με του Άγιου Μαρίνου!

Η Αγγλία το κατάφερε και αυτό! Η ομάδα που πέρυσι το καλοκαίρι αγωνίστηκε στον τελικό του EURO έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση και μάλιστα με πέναλτι! Σε κανονική ροή αγώνα δεν επιτεύχθηκε κανένα, κατέχοντας αυτή την μοναδική αρνητική πρωτιά στη διοργάνωση με τον Άγιο Μαρίνο!

Στις δηλώσεις του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ υποστήριξε πως είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και βλέπει βελτίωση στην ομάδα.

“Κοιτάξτε, νομίζω ότι το κλίμα είναι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή και πρέπει να το αποδεχτώ. Θεωρώ ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσω την ομάδα στο Μουντιάλ. Αυτή είναι η πιο σταθερή λύση αυτή τη στιγμή, χωρίς αμφιβολία.

Δεν νομίζω ότι η απόδοση κόντρα στην Ιταλία ήταν κακή και ξέρω ότι θα μας κατακρίνουν μόνο και μόνο επειδή έχουμε μια σειρά από ήττες.

Αλλά πρέπει να διαχωρίσω το καλοκαίρι και τις συνθήκες του καλοκαιρού από αυτόν τον αγώνα”

Η Αγγλία θα είναι διαφορετική στο Μουντιάλ χωρίς αμφιβολία.

Παίζουμε με κάποιες ομάδες υψηλού επιπέδου και θα είμαστε καλύτεροι. Και ιδιαίτερα οι νεότεροι παίκτες, που συμμετείχαν σε αυτά τα παιχνίδια, θα έχουν μάθει πολλά από αυτούς.

Τώρα ξέρουμε το επίπεδο, τώρα ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα είμαστε σε καλύτερη θέση, έχοντας την ποιότητα των αγώνων που παίξαμε”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ