Κέρδισε ξανά τη Σλοβακία, με 2-1 στην Αστάνα.

Το Καζακστάν υποδέχθηκε τη Σλοβακία στην «Astana Arena», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League C του Nations League.

Η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου θα εξασφαλίσει την άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης. Αντίστοιχα, η τελευταία θα δώσει αγώνα πλέι άουτ για την παραμονή της.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι Καζάκοι είχαν επικρατήσει με 1-0. Τώρα, στην Αστάνα, κέρδισαν με 2-1 και διατηρήθηκαν αήττητοι στην κορυφή της κατάταξης.

Έχουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Οι Σλοβάκοι είναι δεύτεροι με δύο νίκες και ισάριθμες ήττες.

Ο Γιαν Βορογκόβσκλι άνοιξε το σκορ στο 18’ με χαμηλό σουτ στο κέντρο της εστίας, αφότου ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή, έπειτα από ψηλή πάσα του Μίκαϊλ Γκαμπίσεφ.

Ο Ελκχάν Αστάνοφ στο 39’ διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής του. Σηκώθηκε με δύναμη για τη σέντρα του Ακχάτ Ταγκίμπεργκεν και δεν έδωσε καμία πιθανότητα στον Μάρεκ Ρόμπακ με μια κοντινή καρφωτή κεφαλιά στην κάτω αριστερή γωνία.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 51’, με τον Άλμπερτ Ρούσνακ να δίνει την πάσα στον Μάτους Μπέρο κι εκείνος με σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία, δοκάρι και μέσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ