Να συνεχίσει το σερί κόντρα στον Βόλο ήθελε ο Παναθηναϊκός. Στην μοναδική διασωθείσα αναμέτρηση από το πρόγραμμα της Superleague. Οι πράσινοι προέρχονταν από την νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό στο ο λεπτό. Ο Λούντκβιστ έκανε το φάουλ από τα αριστερά με τον Βέλεθ να πιάνει την κεφαλιά και να […]

Να συνεχίσει το σερί κόντρα στον Βόλο ήθελε ο Παναθηναϊκός. Στην μοναδική διασωθείσα αναμέτρηση από το πρόγραμμα της Superleague.

Οι πράσινοι προέρχονταν από την νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.
Πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό στο ο λεπτό. Ο Λούντκβιστ έκανε το φάουλ από τα αριστερά με τον Βέλεθ να πιάνει την κεφαλιά και να την στέλνει εκτός εστίας.
3 λεπτά αργότερα ωραία ενέργεια από τα αριστερά του Παλάσιος και σέντρα σουτ με τον Κότνικ να βρίσκει λίγο τη μπάλα η οποία εν συνεχεία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πλάγια.

Στο 24ο λεπτό ο Μακέντα βρέθηκε σε θέση βολής μετά τη σέντρα, πήρε την κεφαλιά, αλλά αυτή ήταν κακή και ο Κότνικ μπλόκαρε εύκολα.

Το σκορ άνοιξε ο Βόλος στα μισά του πρώτου μέρους. Ο Κώτσιρας έκανε το γύρισμα προς τον Μπρινιόλι χωρίς να βλέπει, ο Φαν Βερτ, είχε “μυριστεί’ το λάθος, έκλεψε τη μπάλα προ του Μπρινιόλι και ο Ολλανδός με το αριστερό σκόραρε στην κενή εστία. Πανέμορφο γκολ για το Βόλο.

Αποβολή για τον Παναθηναϊκό στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο Σάντσες έκανε την ενέργεια, έχασε τη μπάλα καθώς την άνοιξε ο Μπαριέντος έκανε το τάκλιν για να διώξει και ο Αργεντινός τον βρήκε με την προβολή με τον διαιτητή της αναμέτρησης, τον Ολλανδό Χίντλερ να δείχνει απευθείας κόκκινη στον Σάντσες. Ο Ολλανδός ήταν σίγουρος για την απόφαση του παρά τις διαμαρτυρίες των πράσινων και δεν ειδοποιήθηκε από το VAR για να δει ξανά τη φάση. Με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μείνει με δέκα παίκτες.

Στο 75o λεπτό το παιχνίδι κλείδωσε. Αντεπίθεση για το Βόλο με τον Ρεγκατέν να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Κώτσιρα, άλλαξε λίγο πορεία με τον Φαν Βερτ όμως να προλαβαίνει τους Σένκεφελντ και Βέλεθ, να τσιμπάει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Ο Παλάσιος μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 92ο λεπτό. Όμως χρόνος μετά το γκολ ανοίχτηκε και το πλήρωσε στην εκπνοή. τρίτο γκολ και 3-1 τελικό αποτέλεσμα για τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και προσγειώθηκε απότομα μετά την νίκη επί του Άρη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ