Δύσκολη όπως εξελίχθηκε η συνάντηση για την φιλοξενούμενη που δεν μπορούσε εύκολα να σπάσει την άμυνα της γηπεδούχου, που στην κόντρα ήταν αρκετά καλή.

Συναρπαστική η συνέχεια του γερμανικού πρωταθλήματος της Bundesliga, με την συνάντηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Ντόρτμουντ για την 24η αγωνιστική.

Με κομβικές απουσίες παρατάχθηκε η Ντόρτμουντ απόψε στο Αουγκσμπουργκ.

Από τους Βεστφαλούς έλειπαν οι δύο κορυφαίοι σκόρερ τους, ο Ερλινγκ Χάλαντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον βασάνιζαν και ο αρχηγός Μάρκο Ρόις, που αντιμετωπίζει τραυματισμο από την Πέμπτη στη Γλασκώβη. Επίσης, νοκ άουτ έμειναν οι Ακάντζι,  Ζαγκαντού και Ρέινα.

Δύσκολη όπως εξελίχθηκε η συνάντηση για την φιλοξενούμενη που δεν μπορούσε εύκολα να σπάσει την άμυνα της γηπεδούχου, που στην κόντρα ήταν αρκετά καλή.

Αρχικά νωρίς στο 13′ ο Mahmoud Dahoud δεν κατάφερε να κάνει το 0-1 και πέταξε μια πολύ καλή ευκαιρία. Τελικά στο 35′ βρήκε την λύση και πήρε προβάδισμα η Ντόρτμουντ.

O Thorgan Hazard τέλειωσε την όμορφη ατομική του ενέργεια με ένα έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Rafal Gikiewicz δεν μπόρεσε να αποκρούσει. 0-1.

Ο Donyell Malen στο 52′ έχασε κλασική ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη της ομάδας του.

Η γηπεδούχος πάγωσε την Ντόρτμουντ στο 78′. Η μπάλα έφτασε στον Noah-Joel Sarenren-Bazee μετά από περιπέτεια, και αυτός με μια καρφωτή κεφαλιά στο δοκάρι και μέσα, έκανε την ισοφάριση. 1-1.

Αυτό το στραβοπάτημα βάζει ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα για τίτλο είχαν στην Ντόρτμουντ.

Μπόχουμ – Λειψία 0 – 1

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού με το γκολ που πέτυχε στο 82′ και ήταν και το μοναδικό γκολ της συνάντησης χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι είχαμε μόλις μία τελική προσπάθεια, και την μετέτρεψε σε γκολ. Αντίθετα η Μπόχουμ σπατάλησε πολλές καλές στιγμές.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ