Ο αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι πρωταθλητές θέλουν την νίκη για να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της ΑΕΚ και να βρεθούν πρώτοι στην βαθμολογία. Διαιτητής: Ευαγγέλου A. (Ελλ), Γήπεδο: Στάδιο Ζωσιμάδες  Οι ενδεκάδες των ομάδων ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου. Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, […]

Ο αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι πρωταθλητές θέλουν την νίκη για να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της ΑΕΚ και να βρεθούν πρώτοι στην βαθμολογία.

Διαιτητής: Ευαγγέλου A. (Ελλ)Γήπεδο: Στάδιο Ζωσιμάδες 

Οι ενδεκάδες των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Αγώνας

Α Ημίχρονο

Ο φιλοξενούμενος με την πρώτη τελική βρήκε το γκολ που ήθελε και από εκεί και πέρα απλά προσπαθεί αν έχει τον έλεγχο του αγώνα. Το γκολ από το καυτό τελευταία Α. Καμαρά.

Ο Μασούρας με σέντρα που έβγαλε  από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Αγκιμπού, ο οποίος με όμορφο δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Σχεδόν μοιρασμένη η κατοχή (44-56), με τον ΠΑΣ να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και η ομάδα του Μαρτίνς να βγάζει μια μέτρια εικόνα. Δύο φορές εξ επαφής στη μικρή περιοχή ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Β Ημίχρονο

Στην επανάληψή ισορροπημένο το παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να θέλει αλλά να μην μπορεί και ο Ολυμπιακός να ψάχνει την ευκαιρία για να κλειδώσει την νίκη. Η είσοδος του Εμβιλά στη θέση του Ονιεκούρου έδωσε καλύτερη κυκλοφορία στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ο ΠΑΣ βρήκε το γκολ  από τη βούλα του πέναλτι το γκολ που δικαιούταν σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Ο Ρέαμπτσιουκ έπεσε και έκοψε την μπάλα με το χέρι. Το VAR επιβεβαίωσε την απόφαση του διαιτητή.

Οι αλλαγές που εκανε ο Μαρτίνς έπιασαν τόπο και ο φιλοξενούμενος που είχε τον απόλυτο έλγχο του αγώνα μετά την ισοφάριση βρήκε με τον Ελ Αραμπί το γκολ που έψαχνε. Έπειτα από φάουλ, του Σισέ πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Εμβιλά που την γύρισε στον Ελ Αραμπί και αν και βρισκόταν εκτός ισορροπίας την έστειλε στα δίχτυα. Ελέγχθηκε στο VAR για περίπτωση οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=FIuMuqksxc4

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ