Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη μεταγραφή.

H AEK αγωνίστηκε κόντρα στην Ουτρέχτη κι έδειξε καλά στοιχεία, στο τελευταίο φιλικό που έλαβε χώρα στην Ολλανδία.

Ήταν η τρίτη αναμέτρηση της «Ένωσης» επί ολλανδικού εδάφους, με τον Ματίας Αλμέιδα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είχε και δοκάρι, αλλά κι ένα χαμένο τετ α τετ.

Γενικά, όσα έπαιξαν οι βασικοί, δηλαδή για περίπου εξήντα λεπτά, η ελληνική ομάδα έδειξε καλά στοιχεία.

«Τα λεπτά που παίζουμε είναι συμπληρωματικά για τα όσα κάνουμε εδώ. Θέλω να βλέπω όσα κάνουμε στις προπονήσεις στο γήπεδο και βλέπω μια πολύ καλή διάθεση από το γκρουπ», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Όπως πρόσθεσε: «Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι εδώ. Αποχωρούμε χαρούμενοι κι αυτές οι ημέρες που βρεθήκαμε εδώ θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον.

Δοκιμάζουμε πράγματα. Μία εβδομάδα πριν αρχίσουμε το πρωτάθλημα θα δούμε πώς θα παίξουμε, αλλά θέλουμε να έχουμε και κάποιες αλλαγές».

Όσον αφορά στις μεταγραφές, συμπλήρωσε: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση. Όσοι έχουν έρθει προσαρμόζονται κι εγώ έχω έρθει πρόσφατα, οπότε τους βλέπω όλους. Εκτιμώ την προσπάθεια από τη διοίκηση και θα δούμε εάν είναι απαραίτητο να γίνει κάποια προσθήκη».




Ουτρέχτη: Μπάρκας (46′ Νάιχους), Φαν Ντερ Μάρελ, Άβεστ, Βάρμερνταμ, Κλάιφερτ, Ρένταν, Φαν Ντερ Στρικ, Μπουσαίντ, Φαν Ντερ Χουμ, Μπουθ, Δουβίκας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπρούερς, Μάχι, Ράλινς, Φαν Ντερ Κουστ, Βέρμαν, Μπας Ντοστ, Σέιν και Λατίν.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς (57′ Αθανασιάδης), Ρότα (57′ Μισελέν), Μήτογλου (57′ Κορνέζος), Τζαβέλλας (57′ Ραντόνια), Χατζισαφί (57′ Μοχαμάντι), Σιμάνσκι (57′ Γιόνσον, 90′ Μιτάι), Γκατσίνοβιτς (57′ Μουστακόπουλος), Τσούμπερ (57′ Φράνσον), Μάνταλος (57′ Γιούσης), Πινέδα (57′ Άμραμπατ), Γκαρσία (57′ Κοσίδης).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




0-1, φανταστική ενέργεια του Λιβάι και υπέροχο πλασέ:



Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ