Μετά την ισοπαλία της Ρόμα την Πέμπτη το βράδυ, ο Μουρίνιο δέχεται πυρά από τους οπαδούς των Τιφόζοι. Η Ρόμα έφερε ισοπαλία 2-2 με την Μπόντο Γκλιμτ και μάλιστα ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν τη ολοκλήρωση του 90λεπτου. Η Ρόμα ήθελε αυτήν την εντός έδρας νίκη για ανέβει στην κορυφή του γκρουπ και να νιώσει πιο […]

Μετά την ισοπαλία της Ρόμα την Πέμπτη το βράδυ, ο Μουρίνιο δέχεται πυρά από τους οπαδούς των Τιφόζοι.

Η Ρόμα έφερε ισοπαλία 2-2 με την Μπόντο Γκλιμτ και μάλιστα ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν τη ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Η Ρόμα ήθελε αυτήν την εντός έδρας νίκη για ανέβει στην κορυφή του γκρουπ και να νιώσει πιο άνετη. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε πότε και από το ίδιο βράδυ υπάρχει έντονη μουρμούρα γύρω από τον Μουρίνιο.

Ο προπονητής της Ρόμα μετά την λήξη του παιχνιδιού ήταν έντονα εκνευρισμένος από την διαιτησία του Παπαπέτρου. Σε αυτόν έριξε την ευθύνη για την ισοπαλία της ομάδας του σε συνέντευξη λίγο αργότερα.

Σε αυτό στάθηκαν οι οπαδοί της Ρόμα συμπεραίνοντας πως δεν θα πρέπει να ρίχνει ευθύνες στην διαιτησία.  Αλλά να την πάρει εκείνος και να κοιτάξει την ίδια την ομάδα.

Οι οπαδοί της Ρόμα δεν στάθηκαν μόνο εκεί αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Πιο συγκριμένα, υπάρχει η άποψη ότι δεν διαχειρίζεται σωστά τους επιθετικούς συμφώνα με τους Τιφόζοι: ”Επιβάρυνε τον Αμπραχαμ, έκοψε τον ενθουσιασμό του Σομουρόντοβ, εξαφάνισε τον Μπόρχα Μαγιοράλ”.

Επιπλέον, ο κόσμος ζητάει η Ρόμα να υιοθετήσει μια ταυτότητα και ένα στυλ παιχνιδιού που ακόμα δεν έχει.

Το μονό που μπορούν να κάνουν τώρα στην Ρώμη είναι να περιμένουν τι λύσεις που έχει να προσφέρει ο έμπειρος Μουρίνιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ