Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Βενέτσια – Μίλαν Διαιτητής: Irrati M. (Ιτα), Γήπεδο: Πιερλουίτζι Πέντζο (Βενέτσια) Μετά την τεράστια νίκη επί της Ρόμα, η Μίλαν έδωσε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αφού κέρδισε εκτός έδρας τη Βενέτσια (0-3). Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι,  με δύο αγώνες περισσότερους προσπέρασε την Ιντερ, και δείχνει […]

Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Βενέτσια – Μίλαν

Διαιτητής: Irrati M. (Ιτα)Γήπεδο: Πιερλουίτζι Πέντζο (Βενέτσια)

Μετά την τεράστια νίκη επί της Ρόμα, η Μίλαν έδωσε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αφού κέρδισε εκτός έδρας τη Βενέτσια (0-3). Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι,  με δύο αγώνες περισσότερους προσπέρασε την Ιντερ, και δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό εαυτό της.

Ο καλύτερος του γηπέδου ήταν σίγουρα ο Τεό Ερναντέζ, που εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε δεν άφησε σπιθαμή του γηπέδου απάτητη. Δύο ασίστ από τον Ραφαέλ Λεάο.

Στο 2’ άνοιξε το σκορ η Μίλαν. Ο Ερναντέζ έβγαλε στα αριστερά τον Λεάο και εκείνος γύρισε σε κενό τέρμα στον Ιμπραΐμοβιτς για το 0-1.

Στο 48’ ο Λεάο πέταξε στο ανέβασμα του Ερναντέζ, εκείνος πρόλαβε, και εκτέλεσε στην κλειστή γωνία για το 0-2.

Στο 59’ ο Ζλάταν έκανε το σουτ, ο Ρομέρο απέκρουσε και στο σουτ του Ερναντέζ από κοντά ο Σβόμποντα έκοψε με το χέρι πάνω στη γραμμή. Κόκκινη και πέναλτι. Ο Ερναντέζ το εκτέλεσε και έδωσε το γκολ για το 0-3.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ