Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Τορίνο – Φιορεντίνα Διαιτητής: Marinelli L. (Ιτα), Γήπεδο: Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο (Τορίνο) Ιδανικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι “Ταυροι”. Στο 18ο λεπτό, σέντρα από τα αριστερά ο Βοϊβόντα και ο Σινγκό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τερατσάνο και άνοιξε το σκορ […]

Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Τορίνο – Φιορεντίνα

Διαιτητής: Marinelli L. (Ιτα)Γήπεδο: Στάντιο Ολύμπικο ντι Τορίνο (Τορίνο)

Ιδανικά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι “Ταυροι”. Στο 18ο λεπτό, σέντρα από τα αριστερά ο Βοϊβόντα και ο Σινγκό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Τερατσάνο και άνοιξε το σκορ για την Τορίνο.

5 λεπτά αργότερα ο Λούκιτς μπήκε στην περιοχή της Φιορεντίνα από τα δεξιά και αφού κέρδισε την κόντρα έβγαλε υποδειγματική ασίστ για τον Μπρέκαλο που έκανε το 2-0 για τους ταύρους.

Στο 31, σε  αντεπίθεση της γκρανάτα, ο Μπρέκαλο απέφυγε με ντρίμπλα τον Τερατσάνο που άφησε την εστία του για να τον κόψει και με όμορφο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην άδεια εστία για να δώσει προβάδισμα τριών γκολ στην ομάδα του.

Στο β μέρος το μόνο που κατάφεραν οι δύο ομάδες ήταν, από την μία ο Αντόνιο Σανάμπρια να σκοράρει και 4ο γκολ για την ομάδα του. Και από την άλλη η Φιορεντίνα να μην φάει περισσότερα. Φεύγοντας από το γήπεδο με βαριά ήττα στην πλάτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ