Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους – Νάπολι. Η Νάπολι παρατάχθηκε χωρίς… προπονητή, αφού ο Σπαλέτι είναι θετικός σε κορονοϊό, όπως και οι Μαλκουί, Όσιμεν, Ρουίθ, Λοσάνο και Μερέτ. Ο Ρούι είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ζιελίνσκι, Ραχμάνι και Λομπότκα συμμετείχαν, παρότι είχαν περάσει 120 μέρες από τον […]

Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Γιουβέντους – Νάπολι.

Η Νάπολι παρατάχθηκε χωρίς… προπονητή, αφού ο Σπαλέτι είναι θετικός σε κορονοϊό, όπως και οι Μαλκουί, Όσιμεν, Ρουίθ, Λοσάνο και Μερέτ.

Ο Ρούι είναι τιμωρημένος, ενώ οι Ζιελίνσκι, Ραχμάνι και Λομπότκα συμμετείχαν, παρότι είχαν περάσει 120 μέρες από τον εμβολιασμό τους (κάτι που σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχουν κάνει τρίτη δόση για να αγωνιστούν ή να βρίσκονται σε καραντόνα λόγω των υπολοίπων κρουσμάτων).

Νωρίς σε προβλήματα μπήκε η Γιουβέντους. Στο 23ο λεπτό ο Ινσίνιε γέμισε για τον Πολιτάνο, αυτός κράτησε την κατοχή και έστρωσε  στον Μέρτενς, που μέσα από την περιοχή και δεξιά έπιασε ένα χαμηλό σουτ. Η μπάλα πέρασε από τρεις παίκτες και τον Σέσνι (ο οποίος άγγιξε την μπάλα και της άλλαξε ελάχιστα πορεία, με συνέπεια να μην μπορεί να διώξει ο Ντε Λιχτ), κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Από το γκολ και έπειτα η Γιουβέντους σαν να ξύπνησε. Μπορεί να μην κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Όμως στο Β μέρος μπήκε πιο αποφασιστικά. Σέντρα από δεξιά στο 54′, η μπάλα απομακρύνεται και φτάνει στον Κιέζα, σουτάρει με το δεξί, η μπάλα κοντράρει στον Λομπότκα, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα.

Μέχρι το τέλος η Γιούβε είχε το μομέντουμ.Όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ανατροπής. Το ζητούμενο για την Νάπολι έγινε. Πήρε χρυσό βαθμό μακριά από την έδρα της, έχοντας πολλές απουσίες.

Οι Κουλιμπαλί, Ζαμπό Αγκουισά και Ουνάς είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Διαιτητής: Camplone G. (Ιτα)Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις (Γιάνοφ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ