Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν – Ρόμα Μίλαν και Ρόμα είχαν απόσταση 10 βαθμών, όμως με τον κορονοϊό να σαρώνει και την Ιταλία, τα πάντα είναι ρευστά στον 2ο γύρο της Serie A, που αρχίζει σήμερα Πρώτη στιγμή στο ματς. Ο Ερναντέζ σουτάρει και ο Έιμπραχαμ […]

Συνέχεια στη δράση με αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A. Με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Μίλαν – Ρόμα

Μίλαν και Ρόμα είχαν απόσταση 10 βαθμών, όμως με τον κορονοϊό να σαρώνει και την Ιταλία, τα πάντα είναι ρευστά στον 2ο γύρο της Serie A, που αρχίζει σήμερα

Πρώτη στιγμή στο ματς. Ο Ερναντέζ σουτάρει και ο Έιμπραχαμ ανόητα πάει να βάλει το χέρι του. Η μπάλα δεν αλλάζει ιδιαίτερα πορεία, όμως από τη στιγμή που την άγγιξε, ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι (έχοντας δει και το video).Ο Πατρίσιο πέφτει αριστερά, ο Ζιρού στέλνει την μπάλα από την άλλη και γράφοντας το 1-0.Λίγα λεπτά αργότερα ο  Ιμπάνιεζ κάνει λάθος πάσα προς τον Πατρίσιο, ο Ζιρού παρεμβάλεται και κλέβει, πλασάρει στο δοκάρι, όμως ο Μεσίας παίρνει το ριμπάουντ και γράφει το 2-0.
Πριν την ανάπαυλα η Ρόμα μείωσε και ξαναμπήκε στο ματς. Κόρνερ από δεξιά, η μπάλα απομακρύνεται, ο Πελεγκρίνι κάνει χαμηλό σουτ, ο Έιμπραχαμ παρεμβάλλεται ξανά και αυτήν τη φορά νικάει τον Μενιάν.
Στο Β μέρος η Ρόμα ανοίχτηκε και πίεσε. Άφησε όμως κενό έδαφος για την επιθετική δεινότητα της Μίλαν και το πλήρωσε. 
Βαθιά μπαλιά του Γκάμπια, ο Ιμπραχίμοβιτς με πλάτη ανοίγει στον Λεάο, που βρίσκει κενό χώρο και τρέχει μέχρι την περιοχή της Ρόμα, νικώντας τον Πατρίσιο στο τετ α τετ.

Η Μίλαν μάλιστα παραχώρησε και πέναλτι. Λίγα λεπτά πριν το τέλος η Ρόμα θα μπορούσε να ξαναφέρει το παιχνίδι σε απόσταση βολής. Μαντσίνι ανατρέπει τον Λεάο που μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι όμως κατέληξε εκτός. Και έτσι η Μίλαν ολοκλήρωσε την νίκη της με το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Camplone G. (Ιτα)Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις (Γιάνοφ)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ