Ο πιο σημαντικός αγώνας από το Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A ήταν σίγουρα το ντέρμπι μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους για την 9η αγωνιστική. Γήπεδο: Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο)  Από νωρίς μπήκε οδηγός στον αγώνα η γηπεδούχος και ο Edin Dzeko βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα […]

Ο πιο σημαντικός αγώνας από το Ιταλικό πρωτάθλημα Serie A ήταν σίγουρα το ντέρμπι μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους για την 9η αγωνιστική.

ΓήπεδοΤζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) 

Από νωρίς μπήκε οδηγός στον αγώνα η γηπεδούχος και ο Edin Dzeko βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 17ο λεπτό.

Το ημίχρονο πήγε έτσι όπως το ήθελε η γηπεδούχος αφού διαχειρίστηκε πολύ σωστά το γρήγορο προβάδισμα της, απέναντι σε μια Γιουβέντους που δεν ήξερε τι θέλει μέσα στο γήπεδο.

Μια από τα ίδια και το δεύτερο ημίχρονο με τον αγώνα να μην βρίσκει ρυθμό και το πλάνο του Ιντζάκι δούλεψε ρολόι. Φυσικά η Γιούβε είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς να είναι καλή στην δημιουργία κλασικών ευκαιριών.

Η Κυρία δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών.

Τελικά η Γιουβέντους βρήκε την ευκαιρία που  ήθελε με πέναλτι στο 87΄. ‘Έξαλλοι όλοι στην Ίντερ, αλλά ο Ντιμπάλα έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ