Εντός έδρας νίκη για την Ρεάλ μαδρίτης κόντρα στην Σαχτάρ. Για την  διοργάνωση του champions league. Οι “Μερένχες” μπορεί να δυσκολεύτηκαν. Όμως κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Έχοντας σε τρελά κέφια τον Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ. Μάλιστα είχαμε και Ιστορικό τέρμα για την “Βασίλισσα” κόντρα στην Σαχτάρ. Καθώς αυτό ήταν το 1000ο τέρμα της […]

Εντός έδρας νίκη για την Ρεάλ μαδρίτης κόντρα στην Σαχτάρ. Για την  διοργάνωση του champions league.

Οι “Μερένχες” μπορεί να δυσκολεύτηκαν. Όμως κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Έχοντας σε τρελά κέφια τον Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ.

Μάλιστα είχαμε και Ιστορικό τέρμα για την “Βασίλισσα” κόντρα στην Σαχτάρ. Καθώς αυτό ήταν το 1000ο τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης στην διοργάνωση. Γράφοντας έτσι ιστορία στον θεσμό. Ούσα η κορυφαία ομάδα της ιστορίας στην Ευρώπη. Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 14ο λεπτό.

Ωστόσο, το γκολ αυτό κοίμισε τους Μαδριλένους. Η Σαχτάρ υπερείχε ολοκληρωτικά, είχε μία ακόμα μεγάλη στιγμή με τον Φερνάντο (32’) και ισοφάρισε με τον Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Κουρτουά, μετά από έξοχο στρώσιμο του Άλαν Πάτρικ με το στήθος (39’).

Η δεινότητα του Γάλλου όμως είχε και συνεχεια. Ο Βινίσιους με τον Κασεμίρο έκρυψαν την μπάλα και ο Μπενζεμά την… εμφάνισε στα δίχτυα της Σαχτάρ Ντόνετσκ για το 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης που παίρνει ξανά προβάδισμα στα μέσα της επανάληψης.

Διαιτητής: Ερνάντες Α. (Ισπ)Γήπεδο: Αλίανζ Στάντιουμ (Τορίνο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ