Η Βαλένθια βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο για 90 λεπτά, όμως χάρη σε «διπλό χτύπημα» σε νεκρό χρόνο έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό και τα προσχήματα απέναντι στην Μαγιόρκα (2-2). Απέναντι στη Μαγιόρκα οι Νυχτερίδες φαίνονταν πως θα δεχτούν ακόμη μια ήττα – εξπρές που θα τους έστελνε ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία, όμως οι […]

Η Βαλένθια βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο για 90 λεπτά, όμως χάρη σε «διπλό χτύπημα» σε νεκρό χρόνο έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό και τα προσχήματα απέναντι στην Μαγιόρκα (2-2).

Απέναντι στη Μαγιόρκα οι Νυχτερίδες φαίνονταν πως θα δεχτούν ακόμη μια ήττα – εξπρές που θα τους έστελνε ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία, όμως οι καθυστερήσεις αποδείχθηκαν σωτήριες.

το προβάδισμα με διαφορά δυο τερμάτων από το πρώτο μέρος (32΄Άνχελ, 38΄αυτογκόλ Ντιακαμπί). Tους έκαναν πιο παθητικούς και απρόσεκτους, με κορύφωση την αποβολή του Λι Κανγκ Ιν στο 55΄.

Τελικά το αριθμητικό πλεονέκτημα στάθηκε αρκετό στη Βαλένθια. Nα χτυπήσει δυο φορές σε νεκρό χρόνο και να «κλέψει» τον βαθμό. Παραμένοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ