Φινάλε αναμετρήσεων για τους ομίλους του  Champions League με Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ. Μια αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον και ρυθμό. Η Μπριζ ήθελε από την αρχή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λειψία που θα φιλοξενούσε την ίδια ώρα τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ποτσετίνο από την άλλη προσέγγισε κάπως ανορθόδοξα τα ματς. Καθώς η διαφορά στο […]

Φινάλε αναμετρήσεων για τους ομίλους του  Champions League με Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ.

Μια αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον και ρυθμό.

Η Μπριζ ήθελε από την αρχή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λειψία που θα φιλοξενούσε την ίδια ώρα τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ποτσετίνο από την άλλη προσέγγισε κάπως ανορθόδοξα τα ματς. Καθώς η διαφορά στο γαλλικό πρωτάθλημα εξάλλου έχει ανοίξει και έχει το δικαίωμα από τώρα να κάνει αλλαγές. Ζητώντας από τους παίκτες να κατεβάσουν ταχύτητα. Οι Γάλλοι φυσικά παρουσίαζαν αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού τους.

Διαιτητής: Manzano J. (Ισπ)Γήπεδο: Παρκ ντε Πρινσές (Παρίσι)

Ένα ξέσπασμα ήταν αρκετό στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσει τον αγώνα η γηπεδούχος.

1-0 μόλις στο δεύτερο λεπτό: Ο τερματοφύλακας αποκρούει και η μπάλα πηγαίνει στον Kylian Mbappe, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε ένα άπιαστο σουτ χαμηλά στην δεξιά γωνία, δοκάρι και μέσα. Ένα έξοχο γκολ!

2-0 στο 7′: Ο Kylian Mbappe δείχνει την κλάση του, και μέσα στην περιοχή, αφού πήρε μια έξοχη πάσα και έκανε ένα απευθείας σουτ που πήγε στο κέντρο της εστίας. Ο Angel Di Maria έδωσε την ασίστ για το γκολ.

3-0 στο 38ο λεπτό: Φοβερή κίνηση! Ο Lionel Messi κάνει ένα καλό σπριντ και πήρε την μπάλα από σέντρα στην άκρη της περιοχής και έστειλε με ακρίβεια την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας. Φοβερό γκολ!

3-1 στο 68ο λεπτό: Ο Mats Rits κοντρόλαρε πανέμορφα μια δυνατή πάσα του Noa Lang μέσα στην περιοχή. Ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και πυροβόλησε στην κάτω αριστερή γωνία.

4-1 sto 76′ :Ο Lionel Messi εκτέλεσε ένα τέλειο φάουλ. Έστειλε την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κλαμπ Μπριζ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ