Τέτοια ομάδα είχε χρόνια να δει ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην γεμάτη Λεωφόρο με 4-0 και έκανε ιδανικό ποδαρικό στην Super League. Με κορυφαίο τον Ματέους Βιτάλ που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ και με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο φορές ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα […]

Τέτοια ομάδα είχε χρόνια να δει ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός υπέταξε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην γεμάτη Λεωφόρο με 4-0 και έκανε ιδανικό ποδαρικό στην Super League.

Με κορυφαίο τον Ματέους Βιτάλ που είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ και με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο φορές ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0.

Οι πράσινοι μπορεί να μην έπιασαν εξαιρετική απόδοση σε όλο το 90λεπτο καθώς και πάλι είχαν κενά διαστήματα στην αρχή κάθε ημιχρόνου αλλά έδειξαν όμως πως πλέον απέκτησαν ποιότητα μεσοεπιθετικά η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια. Που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν πρόβλημα για το τριφύλλι. Και επίσης με την προσθήκη των νέων παικτών γίνονται καλύτεροι. Και όσοι ήταν ήδη στο ρόστερ των “πράσινων”.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε δύο δοκάρια και μερικές ακόμη φάσεις για να σκοράρει και άλλα τέρματα. Από την άλλη βέβαια ο Απόλλων προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο και δικαιούταν ένα γκολ με τον Διούδη δύο φορές να έχει σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Το τριφύλλι μάλιστα κράτησε για πρώτη φορά επί Γιοβάνοβιτς το μηδέν στην εστία του.

Ι. Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι που οι φίλαθλοι έφυγαν χαρούμενοι»

Καρλίτος: «Πολύ σημαντικό που είχαμε δίπλα μας τους φιλάθλους»

Βιτάλ: «Ήρθα εδώ για να δώσω απαντήσεις»

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ