Ο Ολυμπιακός πήγε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Παναιτωλικός στην 12η θέση με πέντε βαθμούς προερχόταν από την βαριά ήττα με  5-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 17 […]

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Παναιτωλικός στην 12η θέση με πέντε βαθμούς προερχόταν από την βαριά ήττα με  5-1 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και προερχόταν από την νίκη εντός επί του ΠΑΟΚ με 2-1.

Διαιτητής: ΦωτιάςΓήπεδο: Αγρινιου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αντούνες, Μαλής, Κορνέλιους, Μπακαδήμας, Λούι, Μόρσει, Φλόρες, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα πιο δυνατά, και είχε ιδανικό ξεκίνημα. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το γκολ από νωρίς στον αγώνα με τον Τικίνιο στο 15΄. Ο Ρόνι Λόπες έκανε κόρνερ από αριστερά, και η μπάλα στον Τικίνιο που βρισκόταν στα όρια της μικρής περιοχής, και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αλλά η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον γηπεδούχο. Στο 19ο λεπτό ο Βέργος μετά από την πολύ όμορφη πάσα του Ντούαρτε μπήκε στην περιοχή, και με μια τριπλά ελευθερώθηκε και με πλασέ έγραψε το 1-1.

Από την αρχή ο αγώνας με τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι, αλλά το γκολ να μην έρχεται. Τελικά μετά από χαμένες ευκαιρίες στο 62ο λεπτό βρήκε το δεύτερο γκολ. Ο Φωτιάς καταλόγισε πέναλτι όταν ο Μελίσσας χτύπησε τον Βαλμπουενά κατά την έξοδό του.

Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί και έδωσε το προβάδισμα στον φιλοξενούμενο.

Δίκαια κέρδισε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Πέδρο Μαρτίνς:
Πλήρης η ομάδα εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ