Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον δικέφαλο που στο Αγρίνιο πήγε με σκοπό να βγάλει αντίδραση και να πάρει το τρίποντο εναντίο του Παναιτωλικού. Ο δικέφαλος είχε παρει το μάθημα του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, και δεν έδωσε δικαιώματα. Δίκαιη η νίκη, αλλά για μια ακόμα φορά αμυντικές αδυναμίες στην ομάδα […]

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον δικέφαλο που στο Αγρίνιο πήγε με σκοπό να βγάλει αντίδραση και να πάρει το τρίποντο εναντίο του Παναιτωλικού.

Ο δικέφαλος είχε παρει το μάθημα του στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, και δεν έδωσε δικαιώματα. Δίκαιη η νίκη, αλλά για μια ακόμα φορά αμυντικές αδυναμίες στην ομάδα του Μιλόγεβιτς.

Θετική η παρουσία του Μάνταλου, και καλές οι επεμβάσεις του Στάνκοβιτς. Ο Τσούμπερ είναι ο παίχτης που κανει την διαφορά.

Ο αγώνας

Από νωρίς σε ρόλο οδηγού η ΑΕΚ.  Στο 13ο λεπτό ο Γκαρσία με πολύ δυνατό άλμα και κεφαλιά κέρδισε  τον Ροντρίγκες  που είχε κάνει έξοδο για τα πανηγύρια.

Η ΑΕΚ συνέχισε να επιβάλει τον ρυθμό της με κατοχή στο 65% και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 28ο λεπτό. Έπειτα από όμορφη σέντρα του Μάνταλου ο Βράνιες έγραψε το 2-0 και πολύ σημαντικό προβάδισμα νίκης. Πρώτο γκολ του Βράνιες στο πρωτάθλημα.

Ο δικέφαλος αν και η άμυνα του έδωσε κάποια δικαιώματα στον γηπεδούχο, αλλά ο Στάνκοβιτς ήταν εκεί που έπρεπε όταν χρειάστηκε. Δίκαιο το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες, που ξεκινούν από τα αμυντικά της χαφ. Στο 58ο λεπτό ο Βέργος μείωσε σε 2-1.

Το γκολ των γηπεδούχων αφύπνισε την ομάδα του Μιλόγεβιτς που δεν ήθελε να σκεφτεί και νέο φιάσκο, Αλλά ΟΦΗ, και στο 83ο λεπτό έβαλε τίτλοι τέλους στον αγώνα.

Ο Τσούμπερ καθάρισε τον αγώνα. Ο Ανσαριφάρντ σούταρε, ο Μελισσάς απέκρουσε και το ριμπαόυντ ο Ελβετός που έκανε το 1-3.

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

Τρομερό άλμα του Λιβάι Γκαρσία για το 1-0 με κεφαλιά

Σερβίρει ο Μάνταλος, με κεφαλιά ο Βράνιες το 2-0

Μειώνει ο Βέργος με όμορφη κίνηση και εκτέλεση

Ο Τσούμπερ παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει για το 3-1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ