Μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στους δύο Ευρωπαίους της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες, Α. Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ Οι αρχηγοί […]

Μεγάλο ντέρμπι στο Καραϊσκάκης ανάμεσα στους δύο Ευρωπαίους της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες, Α. Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2 – 1

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα πιο δυνατά, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που κοιτούσε να μην δίνει αμυντικά δικαιώματα, και πήγαινε σε αργές επιθέσεις. Μέχρι και το 21΄λεπτό δεν είχαμε καμία ευκαιρία από τις δύο ομάδες.  Ένα λάθος του ΠΑΟΚ στο 22΄ ήταν αρκετό να βρει το γκολ ο Ολυμπιακός.

Μετά την πίεση που άσκησε ο Ρέαμπτσιουκ στον Εσίτι τον υποχρέωσε να χάσει την κατοχή της μπάλας. Ο Αγκιμπού Καμαρά πήρε την μπάλα και από το ύψος της περιοχής με ένα πλασέ και κόντρα στον Βαρέλα να καταλήγει στα δίχτυα του Πασχαλάκη στο 22ο λεπτό.

Στο 30΄είχαμε μια τρελή φάση με διπλό δοκάρι του Ελ Αραμπί.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο φιλοξενούμενος είχαμε το 2-0.

Ο Αγκιμπού Καμαρά αμαρκάριστος με πολύ γήπεδο μπροστά του, πλησιάζει την μεγάλη περιοχή και κόβει αριστερά στον Μασούρα που τον έβγαλε απέναντι από τον Πασχαλάκη. Με άμορφο πλασέ πέτυχε το πέμπτο γκολ στη σεζόν στο 31΄.

Μετά ο αγώνας άνοιξε αρκετά με τις ομάδες να βρίσκουν ευκαιρίες για γκολ. Στο 37΄σουτ του Σβαμπ, και στο 39΄επίσης ένα πολύ καλό σουτ από τον Λαλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο ζωντανός εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, που είχε και την ψυχολογία από το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 51′ ο Ολυμπιακός σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι του ΠΑΟΚ. με τον Αγκιμπού Καμαρά αυτήν την φορά.

Τέταρτο δοκάρι στον αγώνα. Αυτήν την φορά από την πλευρά του ΠΑΟΚ σε σουτ του Μιχαηλίδη στο 58ο λεπτό. Το σκορ στα δοκάρια είναι 3-1.

Ο Ολυμπιακός μετά το 60΄έπαψε να είναι επιθετικός και πήρε ο ΠΑΟΚ την πρωτοβουλία στο γήπεδο. Άλλωστε και η κατοχή έφτασε στο 40-60 για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Αλλά στο 79΄ο Τικίνιο από το ύψος του πέναλτι έχασε μοναδική ευκαιρία.

Με την τρίτη τελική του ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που έψαχνε. Με τον Ελ Καντουρί στο 81΄ να κάνει σέντρα και να βρίσκει μόνο του τον Μουργκ στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ έγραψε το 2-1.

Παρά την πίεση του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε κάτι στα τελευταία λεπτά.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=cFnMJtgKMhM

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ