Ολυμπιακός και Λεβαδειακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για μια θέση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “Ερυθρόλευκοι” μπήκαν από νωρίς ορεξάτοι στο ματς. Θέλοντας να σβήσουν το χάντικαπ του πρώτου αγώνα και να πάρουν άνετη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό. Έπειτα από πάσα του Μπουχαλάκη, ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε […]

Ολυμπιακός και Λεβαδειακός διασταύρωσαν τα ξίφη τους για μια θέση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “Ερυθρόλευκοι” μπήκαν από νωρίς ορεξάτοι στο ματς. Θέλοντας να σβήσουν το χάντικαπ του πρώτου αγώνα και να πάρουν άνετη πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό. Έπειτα από πάσα του Μπουχαλάκη, ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε και πήρε και το άουτ.

Η ομάδα του Λιμανιού μπήκε μπροστά στο σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Βαλμπουενά έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τικίνιο έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει προβάδισμα πρόκρισης, εφόσον ο Λεβαδειακός είχε νικήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα.

Ήρθε και το 2-0. Ο Ρέαμπτσιουκ συνδυάστηκε με τον Βαλμπουενά από τα αριστερά, ο Μολδαβός τροφοδότησε τον Ονιεκούρου, ο οποίος σούταρε μέσα στην περιοχή πάνω στα σώματα. Ο Τικίνιο σταμάτησε την μπάλα καθαρά, έκανε το σουτ και πέτυχε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο ο Λεβαδειακός θέλησε να πιέσει ψηλά τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Άλλωστε δεν έχει τίποτα να χάσει, χρειάζεται δύο γκολ.

Στο 73ο λεπτό ο Αγκιμπού Καμαρά πίεσε και κέρδισε την μπάλα από τον τερματοφύλακα, ο Βρουσάι γύρισε ωραία και στη συνέχεια ο Μπα έστειλε άουτ την μπάλα.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ιδρώσει κράτησε το 2-0 μέχρι το τέλος και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ