P;etΟ Ολυμπιακός  για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχτηκε τον αξιόμαχο Ιωνικό. Ο Ιωνικός ήταν στην 10η θέση με 9 βαθμούς και προερχόταν από την ισοπαλία εντός με την Λαμία. Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος στο πρωτάθλημα πρώτος και από σερί τριών συνεχόμενων νικών. Αλλά και γκρίνια για την εντός έδρας […]

P;etΟ Ολυμπιακός  για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχτηκε τον αξιόμαχο Ιωνικό.

Ο Ιωνικός ήταν στην 10η θέση με 9 βαθμούς και προερχόταν από την ισοπαλία εντός με την Λαμία. Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος στο πρωτάθλημα πρώτος και από σερί τριών συνεχόμενων νικών. Αλλά και γκρίνια για την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ.

Χρυσή ευκαιρία να βρεθεί με νίκη στο +3 από την ΑΕΚ.

Διαιτητής: Μενούχος

Από την αρχή μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει νωρίς τον αγώνα και το βρήκε σχετικά νωρίς το γκολ που έψαχνε.

Στο 17′ ο Αγκιμπού βρήκε τον Γκάρι Ροντρίγκες στην δεξιά πλευρά εντός περιοχής, εκείνος γύρισε την μπάλα, κόντραρε και στην συνέχεια ο Μασούρας με πλασέ έγραψε το 1-0.

Συνέχισε με το πόδι στο γκάζι ο γηπεδούχος που έχασε και άλλες ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη από νωρίς. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε και το σκορ έμεινε στο 1-0.

♦ Στο 42′ αντικαταστάθηκε ο Κουντέ από τον Μαντί Καμαρά. Τραυματίστηκε μετά από διεκδίκηση της μπάλας. Άτυχος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που βρήκε θέση στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ίσως ο τραυματισμός αυτός τον αφήσει πίσω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με χαμηλά τις στροφές του, χωρίς να δημιουργεί καλές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή ευκαιρία στο 74΄και ο Ελ Αραμπί που μόλις είχε περάσει στον αγώνα έχασε μια κλασική ευκαιρία. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές.

Δίκαια κέρδισε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=4_9ySmvEU8g

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ