Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Επιστροφή στην δράση για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League με την 4η αγωνιστική των ομίλων και τον ενδιαφέροντα αγώνα Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Back to back αγώνας για το ζευγάρι που στην προηγούμενη αγωνιστική είχαν συναντηθεί στην Γερμανία με νικητές τους Γερμανούς με 3-1. Καθοριστικό ο αγώνας για την πρωτιά του […]

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Επιστροφή στην δράση για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση Europa League με την 4η αγωνιστική των ομίλων και τον ενδιαφέροντα αγώνα Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Back to back αγώνας για το ζευγάρι που στην προηγούμενη αγωνιστική είχαν συναντηθεί στην Γερμανία με νικητές τους Γερμανούς με 3-1. Καθοριστικό ο αγώνας για την πρωτιά του ομίλου. Μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός για να έχει το πάνω χέρι για την πρώτη θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Αραμπί

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο, Γιάκιτς, Μπάρκοκ, Καμάντα, Μπορέ, Λάμερς

Διαιτητής: Kulbakov A. (Λευ)Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης (Πειραιάς)

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Από νωρίς είχαμε γκολ στον αγώνα. Μας θύμισε το παιχνίδι της Γερμανίας.

1 – 0 – Ο Henry Onyekuru τροφοδοτεί τον Youssef El Arabi, ο οποίος παίρνει την πάσα μέσα στην περιοχή και την στέλνει γρήγορα στην κορυφή της εστίας! Η καλύτερη προσπάθεια που είδαμε από τον Onyekuru.

Ήρθε πολύ γρήγορα η απάντηση από τους φιλοξενούμενους.

1 – 1- Ο Daichi Kamada παίρνει μια όμορφη πάσα και σκοράρει με ψυχραιμία. Όμορφο γκολ χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο Βάτσλικ.

Δε λειτούργησε το VAR για 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι αν και είχε δύο γκολ από νωρίς δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφο, και πήγαινε σε μέτριο ρυθμό, κάτι που ευνοούσε τους Γερμανούς.

Καλή η εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Ονιεκόρου να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι, και τον Λαλά αρκετά ανεβασμένο. Συνεχίζει να είναι καυτός ο Αγκιμπού Καμαρά. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ο γηπεδούχος, αν δεν σπαταλούσε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Μασούρα και Αγκιμπού.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλές ευκαιρίες μέχρι και το 56′. Σε αυτό το σημείο Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου συνεργάστηκαν πολύ όμορφα, και ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, βγάζοντας την μπάλα άουτ. Πολύ καλή ευκαιρία.

Οι αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς περισσότερο αποσυντόνισαν την ομάδα. Όσο περνούσε ο χρόνος έπεφτε η απόδοση της ομάδας. Τελικά το πλήρωσε στο 91′.

1 – 2 – Ο Jesper Lindstrom δίνει στον Jens Hauge μια ωραία πάσα μέσα στην περιοχή και τελειώσει την φάση με σουτ ακριβείας στην κάτω αριστερή γωνία. 

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις πολλές και κλασικές ευκαιρίες που έχασε στον αγώνα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ