Τυπικής διαδικασίας το ματς στο Κίεβο για την Μπάγερν Μονάχου. Κόντρα στην Ντιναμό οι Βαυαροί έψαχναν ακόμη ένα εύκολο τρίποντο. Για να επιβάλουν ακόμη περισσότερο την κυριαρχία τους στον όμιλο. Η Μπάγερν είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League.  Χρειάζονταν ακόμη μία ισοπαλία για την πρωτιά, επί της ουσίας όμως […]

Τυπικής διαδικασίας το ματς στο Κίεβο για την Μπάγερν Μονάχου. Κόντρα στην Ντιναμό οι Βαυαροί έψαχναν ακόμη ένα εύκολο τρίποντο. Για να επιβάλουν ακόμη περισσότερο την κυριαρχία τους στον όμιλο.

Η Μπάγερν είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League.  Χρειάζονταν ακόμη μία ισοπαλία για την πρωτιά, επί της ουσίας όμως ήταν ήδη σίγουρα πρώτη.

Η Μπάγερν φυσικά ταξίδεψε στην Ουκρανία με μόλις 18 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες! Μετά και τα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν με συγκεκριμένους παίκτες της που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Οπαδός εισέβαλε ημίγυμνος στον αγωνιστικό χώρο

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν 1 – 2

Από το πρώτο ημίχρονο η Μπάγερ έκανε την ζωή της εύκολη για να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους να βρουν και δεύτερο γκολ, οι Γερμανοί ήταν τα αφεντικά του αγώνα, αν και δεν έπαιξαν σε φουλ στροφές.

Από νωρίς μπήκε μπροστά στο σκορ η φιλοξενούμενοι. Στο 14′ ο Robert Lewandowski πήρε το ριμπάουντ μεσα στην περιοχή και έκανε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Απίστευτο τελείωμα, και έγραψε το 0-1. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Μπάγερν κλείδωσε την νίκη της. Στο 42′ ο Kingsley Coman  πήρε την μπάλα μετά από μια εξαιρετική χαμηλή πάσα που έγινε από τον Corentin Tolisso. Εξασφάλισε λίγο χώρο και έκανε ένα υπέροχο σουτ που κατέληξε στην πάνω αριστερή γωνία, και με την βοήθεια του δοκαριού έκανε το 0-2.

Στο 72′ ο Viktor Tsygankov με μια όμορφη μεταβίβαση βρήκε τον Denys Garmash μέσα στην περιοχή ο οποίος έκανε γρήγορα ένα σουτ στο κέντρο της εστίας, αφήνοντας τον τερματοφύλακα άγαλμα για 1-2. Ξαναμπήκε η φιλοξενούμενη στον αγώνα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ