Μίλαν – Τορίνο – Επιστροφή στην Serie A, καθώς, με την ολοκλήρωση της 10ης ημέρας, οι ομάδες ετοιμάζονται να «ριχθούν στη μάχη» της -εμβόλιμης- 11ης αγωνιστικής.  οι αναμετρήσεις της οποίας είναι προγραμματισμένες για το διάστημα 26-28 Οκτωβρίου. Η Μίλαν κόντρα στην Τορίνο. Στόχος των πρωτοπόρων ήταν οι τρεις βαθμοί, προκειμένου να παραμείνουν στο… ρετιρέ. Αλλά […]

Μίλαν – Τορίνο – Επιστροφή στην Serie A, καθώς, με την ολοκλήρωση της 10ης ημέρας, οι ομάδες ετοιμάζονται να «ριχθούν στη μάχη» της -εμβόλιμης- 11ης αγωνιστικής.  οι αναμετρήσεις της οποίας είναι προγραμματισμένες για το διάστημα 26-28 Οκτωβρίου.

Η Μίλαν κόντρα στην Τορίνο. Στόχος των πρωτοπόρων ήταν οι τρεις βαθμοί, προκειμένου να παραμείνουν στο… ρετιρέ. Αλλά και να διατηρήσουν την απόσταση που τους χωρίζει από τους «διώκτες» τους.

Για την Μίλαν παρέμειναν εκτός λόγω τραυματισμών οι Μενιάν, Πλιτζάρι, Φλορέντσι, Ρέμπιτς και Μεσάιας, ενώ με κορωνοϊό εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ντίαθ.

Νέα απώλεια ο Καστιγέχο. Αντίθετα, επέστρεψαν οι Κεσί, Ερνάντεζ και Πελέγκρι

Διαιτητής: Aureliano G. (Ιτα)
,
Γήπεδο: Τζιουζέπε Μεάτσα (Σαν Σίρο) (Μιλάνο)

Ξανά στην κορυφή η γηπεδούχος αν και τα χρειάστηκε απέναντι στην σκληρή φιλοξενούμενη. Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανο Πιόλι μπορεί να μην έκαναν την σούπερ εμφάνιση, αλλά έφτανε το γκολ του  Ολιβιέ Ζιρού.

Μια σημαντική στιγμή για τον Γάλλο επιθετικό αφού με το γκολ αυτό έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής της Μίλαν που βρήκε δίχτυα και στους τρις πρώτους αγώνες του στα Σαν Σίρο.

με τον Γάλλο επιθετικό να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερο παίκτης της Μίλαν που βρίσκει δίχτυα στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Σαν Σίρο.

Δείτε τις πιο καλές στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ