Ταπεινωτική ήττα με 1-3 για την Μίλαν εντός έδρας από την Σασουόλο. Άσχημο παιχνίδι από την παρέα του Ζλάταν. Που δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έκαιγε την ομάδα του Μιλάνου. Η Μίλαν στο σπίτι της υποδέχθηκε την πάντα ζημιάρα Σασουόλο με καλή ψυχολογία. Είχε προηγηθεί το διπλο στην Μαδρίτη που την […]

Ταπεινωτική ήττα με 1-3 για την Μίλαν εντός έδρας από την Σασουόλο. Άσχημο παιχνίδι από την παρέα του Ζλάταν. Που δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έκαιγε την ομάδα του Μιλάνου.

Η Μίλαν στο σπίτι της υποδέχθηκε την πάντα ζημιάρα Σασουόλο με καλή ψυχολογία. Είχε προηγηθεί το διπλο στην Μαδρίτη που την άφησε στο κόλπο της πρόκρισης του Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με την ομάδα μετά από καιρό και ο εκτελεστικός διευθυντής Ιβάν Γκαζίδης που κάνει ειδικές θεραπείες για τον καρκίνο, που του διαγνώσθηκε.

Θα περίμενε κανείς να δώσει μια ακόμα χαρά στους φίλους της, αλλά λογάριαζε χωρίς την φιλοξενούμενη που την υποχρέωσε να σταματήσει το αήττητο σερί των 14 αγωνιστικών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21′ με τον Αλέσιο Ρομανιόλι, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Τζιανλούκα Σκαμάκα ισοφάρισε και στο 33′ ο Σίμον Κιάερ σημείωσε αυτογκόλ και είχαμε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Η έκπληξη ολοκληρώθηκε με το γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ