Μάχη δισεκατομμυρίων ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του  Champions League. Μια  αναμέτρηση μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα για την πρωτιά στον όμιλο. Το πρώτο μέρος κύλησε αναίμακτα για τις δύο ομάδες. Με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με τον Στέρλινγκ να […]

Μάχη δισεκατομμυρίων ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Παρί σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του  Champions League.

Μια  αναμέτρηση μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα για την πρωτιά στον όμιλο.

Το πρώτο μέρος κύλησε αναίμακτα για τις δύο ομάδες. Με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Με τον Στέρλινγκ να βρίσκεται σε όλες τις φάσεις.

Χωρίς όμως ουσία και απειλή για τον Νάβας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκαναν την ζημιά, στην αρχή του δευτέρου μέρους. Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει στο 50ο λεπτό για το 0-1. Παγώνοντας το Έτιχαντ.

Η απάντηση ήρθε άμεσα. Με την Σίτι να βγαίνει από τον ολιγόλεπτο λήθαργο και να σκοράρει με τον Ραχίμ Στέρλινγκ για την ισοφάριση.

Στο 76ο λεπτό ο Ζεσούς μετά από εξαιρετική υνεργασία με τον Μπερνάντο Σίλβα έγραψε το 2-1. Ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Διαιτητής: Orsato D. (Ιτα)Γήπεδο: Στάδιο Ετιχάντ (Μάντσεστερ)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ