Σημαντικός αγώνας για την διοργάνωση του champions league, για την 2η αγωνιστική των ομίλων ανάμεσα σε Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ. Διαιτητής: Zwayer F. (Γερ), Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ) Ακόμα ένα ρεκόρ έσπασε ο μεγάλος  Κριστιάνο Ρονάλντο που από σήμερα είναι  ο παίκτης με τα περισσότερα ματς στο Champions League. Άφησε πίσω Ικέρ Κασίγιας 177, Τσάβι (157), Μέσι (149) και Ραούλ […]

Σημαντικός αγώνας για την διοργάνωση του champions league, για την 2η αγωνιστική των ομίλων ανάμεσα σε Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ.

Διαιτητής: Zwayer F. (Γερ)Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ (Μάντσεστερ)

Ακόμα ένα ρεκόρ έσπασε ο μεγάλος  Κριστιάνο Ρονάλντο που από σήμερα είναι  ο παίκτης με τα περισσότερα ματς στο Champions League. Άφησε πίσω Ικέρ Κασίγιας 177, Τσάβι (157), Μέσι (149) και Ραούλ (142).

Μην ξεχνάμε ότι ο Πορτογάλος έχει και το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ.

Ήταν η βραδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο που εκτός το ρεκόρ,  στις καθυστερήσεις χτύπησε τη Βιγιαρεάλ και έδωσε το τρίποντο  για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε  ανέτοιμη για τη Βιγιαρεάλ, που ήταν πιο απειλητική και πιο ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κόκκινοί διάβολοι απλά είχαν παίχτες με προσωπικότητα σαν τον Πολ Πογκμπά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, και πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη, αλλά χωρίς να πείσουν.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ