Η ΑΕΚ δείχνει να συνέρχεται, τουλάχιστον εντός συνόρων. Μετά την ήττα από την Τρεβίζο για τους ομίλους του Champions League αλλά δεύτερη νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Άρη. Η ΑΕΚ με ρεκόρ 2/2 πλέον συνεχίζει στο πρωτάθλημα. Ιωνικός – Κολοβέρος, Τζέρμαν, Μουχαϊμίν, Χουγκάζ, Γόντικας  ΑΕΚ – Φλιώνης, Ανγκόλα, Βαουλέτ, Γκρίφιν, Χάμερ Μετά την πρώτη […]

Η ΑΕΚ δείχνει να συνέρχεται, τουλάχιστον εντός συνόρων. Μετά την ήττα από την Τρεβίζο για τους ομίλους του Champions League αλλά δεύτερη νίκη στο Ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Άρη.

Η ΑΕΚ με ρεκόρ 2/2 πλέον συνεχίζει στο πρωτάθλημα.

Ιωνικός – Κολοβέρος, Τζέρμαν, Μουχαϊμίν, Χουγκάζ, Γόντικας 

ΑΕΚ – Φλιώνης, Ανγκόλα, Βαουλέτ, Γκρίφιν, Χάμερ

Μετά την πρώτη περίοδο που ο γηπεδούχος μπήκε πιο δυνατά, η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στην 2η περίοδο. Εντυπωσιακή στη δεύτερη περίοδο, έκανε επί μέρους 5-20 με σεμηναριακή άμυνα. Ο Ιωνικός μπλόκαρε με αποτέλεσμα να χάσει την συνοχή.

Αποτέλεσμα ημίχρονου 28 – 38

Συνέχισε να είναι σοβαρή και στην τρίτη περίοδο που κράτησε μια διαφορά σχετικής ασφαλείας, κλείνοντας με σκορ 43 – 53.

Στην τελευταία περίοδο ο Ιωνικός έκανε την αντεπίθεση του. Πολλά άστοχα σουτ από τον δικέφαλο, και έτσι εγινε τελικά ντέρμπι ο αγώνας. Λίγο πριν το τέλος βρήκε ξανά τα πατήματα της η φιλοξενούμενη και διαχειρίστηκε σωστά μια διαφορά 4-6 πόντων μέχρι το τέλος που της χάρισε και την πολύτιμη νίκη.

Ο Ιωνικός πλήρωσε το μπλακ άουτ της δεύτερης περιόδου.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μεταξύ του Ιωνικού και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του αγώνα για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ